E i taj zadnji update o kojem pricas do nas u t comu nije dosaonazalost.
Moj savjet za dodatnim "peglanjem" je da promijenite ovo:
Settings>Developer options>Select runtime system>Promijenite iz "Use Dalvik" u "Use Art".
Mob ce se rebootat otprilike 20 minuta, na ekranu ce pisati "Updating apps X/XYZ".
Nakon kaj zavrsi updateanje ce se rebootat ali ce prilicno stekati, ugasite ga na par minuta i ponovo upalite i onda ce sve normalno funkcionirat.
Otkako sam to napravio vise nema freezanja tastature prilikom pisanja i opcenito mi se nekako cini da je brzi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
E i taj zadnji update o kojem pricas do nas u t comu nije dosaonazalost.
nevjerojatno mi je da jedan s5 i dalje treba peglati pored tako moćnog hardvera. pa što rade ti u samsungu da im uspije jedan s5 trzati :/
Magic.
U principu nije nikakav problem napraviti spor i loše pisan softver. Veći je problem odnosno izazov to NE napraviti, tj. složiti optimizirani softver koji radi kako spada. Rekao bi da u Samsungu nisu baš imali volje poraditi na ovoj drugoj ideji.
Nije bas da jedino Samsung ima problema s neispeglanim softverom. Rekao bi da je to boljka svih proizvodjaca. Doslovno svih
Nitko ne zna/ne zeli napraviti savrsen softver, to je cinjenica. Makar je ovo kako S5 radi meni zadovoljavajuce totalno. S3 mi nikad nije bio ni priblizno lag free...
da, ali onda se nameće pitanje kako bi s3 radio s ispeglanim softverom. ne znam kako vama, ali meni je koma što toliki hardverski potencijal naprosto ostaje neiskorišten jer softver nije na nivou. jedan s5 stvarno ne bi trebao moći ići u istu rečenicu s trzanjem :/
Kod mene ni ne ide u istu recenicu s trzanjem
Danas je napokon stigao update na t-comu![]()
stiže i Google Play Edition izvedba....
gsmarena
Predstavljen je S5 Plus. Jedino po čemu se razlikuje od običnog S5 je to što ga pogoni S805.
Specifikacije
zasad samo u Nizozemskoj...
Dali se kome javlja greska "failed to initialize camera"? Meni povremeno i nakon toga strasno bateriju trosi. Ali nikako da otkrijem uzrok.
Meni se javljala ista poruka ali i jos jedna (ne mogu se sjetiti tocno sta je javljalo, ali mislim da je bila neka kratica od 3 slova). Isto mi se nakon toga jako zagrijavao mobitel (preko 53 stupnja).
Na netu su uglavnom preporucali da se reboota mobitel, no meni se cinilo da se poruka javlja sve cesce i cesce pa sam ga na kraju jucer rootao i stavio custom ROM i sad ide ko zvjerka.
Link. Doduse clanak je iz 4. mjeseca i govori o uredjajima iz SAD-a, ali opet..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da. Nakon reboota je sve ok, ali se nakon par dana opet ponovi.
Ajd nakon par dana koristenja javi da li se opet javlja greska.
To vam viber radi probleme, 100%
Do sada u 2-3 dana koristenja nakon roota i sa ROMom u kojem nema bloatware mi se nije ni jednom javila nikakva poruka "Failed to...". A na mobitelu i dalje imam Viber.
Ja isto mislim da je u viberu problem. Uvijek mi se nekako dogodila ta greska u slucaju da se viber rusio ili zamrznuo.
To ništa ne znači. Meni se jučer, nakon 11 dana, ponovo pojavio problem s tim "Failed..." i s jednim procesom. Nema pravila, nekad se pojavi u istom danu (nakon restarta mobitela koji privremeno riješi problem), nekad, kao zadnji put, nakon 11 dana.
Može biti da nećeš imat problema s Viberom na tom ROM-u jer nije nemoguće da se VIber kolje s nečin što se vrti na stock ROM-u.
Dal vam se ovi problemi sa mm-qcamera-dae nastavljaju i na custom romu? Jel netko pronasao rjesenje?
Meni se taj problem poceo pojavljivat s Viberom v5.x.
Pisao sam Viber podrsci, ali ni oni ne znaju sto da naprave.
Dakle problem je definitivno u viberu u kombinaciji sa stock romom? Vrijeme je custom rom![]()
Bookmarks