Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 59

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2013
    Mobitel
    Nexus 6P 32GB Crni
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    4.111
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.111, Nivo: 15
    Bodovi: 4.111, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao divided by zero Pregledaj post
    Oisuse kriste. NARAVNO DA NEĆE. Vrijeđaš carinike, a ti si zbilja ispao gospodin u svojim postovima, nema šta. Napravio si već trakavicu, a nikako da shvatiš da se carina naplaćuje po REALNOJ TRŽIŠNOJ VRIJEDNOSTI, a ne po rekla-kazala navodima. Zato se takve stvari provjere ili se ide na app, a ne sere se po službenicima koji rade svoj posao kad ne prođe. Nevjerojatno da još nisi shvatio da bi onda tako svi mogli reći da su sve ikad zapravo dobili na poklon/ispod cijene i izbjeći carinu?

I zaista, tko onda meni brani da kupim nešto za 500 dolara, platim na dva puta - jednom 20$ pa onda 480$ i dam na uvid samo prvi izvod s Paypala? To su priče za djecu koje oni slušaju svaki dan, jako puno puta. Pravila su jasna. Ili se prilagodi, ili se nemoj igrati pa kasnije plakati.

Osim toga, samo da znaš za ubuduće - carina se naplaćuje na cijenu+shipping, upravo zato što su pametnjakovići krenuli davati manje cijene proizvoda i onda nadoknađivati zaradu ekstremno visokim shippingom. Pa nisu carinici od jučer, a bogami ni praksa carinjenja.
    Ja nekad ispalim pa vrijeđam.Nemoj sad i ti ispaljivati.Ja sam platio liku 20$ nemam šta lagati jer radimo zajedno na Jodin (webbased Odin https://builds.casual-dev.com/jodin3/).Svi znamo da uređaj vrijedi više (199$). U dopisu im pošaljem sliku prave vrijednosti i onoliko koliko sam platio i adio.Čist račun duga ljubav.Zar ne @xlr @yager
    Zadnji uredio KarloVranjes : 28-01-2014 u 22:29
    Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
    Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Webshop kupovina bona=DUPLI iznos!
    By mlesic in forum Tele 2
    Odgovora: 61
    Posljednji post: 07-07-2010, 18:33
  2. Naplačivanje carine
    By Siemens in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 13-03-2008, 13:21
  3. Pomozite mi u vezi carine!!