jesam jesam.
Mogu na net i putem wlana i putem podatkovne veze..npr. Web pretreživač mi normalno radi, isto ko i Opera mini i mail se super sinkronizira i sve...
Jedino imam problem s ostalim, defaultno instaliranim aplikacijama, tipa drustve mreže, vrijeme, prijava i sve ostale app koje zahtjvaju spajanje na net...
Zanima me pod Postavke > Povezivanje > Administrativne postavke > Mobilni podaci > pristupna točka ...šta tu moram unijeti??
to me zanima....
I čitajući po ostalim forumima izgelda ko da je greška u softver jer čitam da puno ljudi ima isti problem, mogu na net al ne sa svima aplikacijama...
Pokušaj sa ovim
http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...ecninsnzmh.png
evo isprobao sam..dakle, uz taj postupak mogu isto na net ko i prije...al ove app i dalje nerade, tj nemogu na net...
A nezz više, probao sam i reset i sve i neče..
Veliki sam fan e serije al ovo me ubija doslovno
Probaj ovo
Probaj odabrati pristupnu točku u browseru za otvaranje stranica. Ovako, imaš hr meni pretpostavljam: Otvori web preglednik (ikonica sa zemalskom kuglom-meni je takva,defoultni preglednik) otvori opcije,tj one dvije crtice na desnom kutu ekrana, klikni na postavke, zatim opće. i tu kod pristupne točke odaberi koju pristupnu točku želiš. Ja npr imam odabrano Pitaj po potrebi, tako da uvijek ja mogi izabrati na šta ću se spajati,dali na wap, dali na w-lan ili nešto treće. Probaj!
tako imam i ja, i to mi stima..mislim radi mi browser i sve..pita me na šta ću se spojit pa odaberem i sve super radi.
Kolko sam primjetio, sve ove app koje su bile ajmo reć tvornički na mobitelu, s njima nemogu na net nikako..stalno se javlja gore u kutu neuspješno povezivanje, veza nije dostupna... dal je problem u postavkama il nešto treće. stvarno nezz
Bookmarks