A čudno je i to da na kraju uputstava i sl. knjižica napišu kako zadržavaju pravo odstupanja i promjene od prikazanog bez najave.
A čudno je i to da na kraju uputstava i sl. knjižica napišu kako zadržavaju pravo odstupanja i promjene od prikazanog bez najave.
A sad PITANJE: ima li t9 na hrvatskom i moze li se ugraditi u c55
cuo sam da ga nokia ima
I zna li tko, a bio bi vrlo zahvalan da zna za koliko novih rijeci ima memorije u ugradjenim t9 jezicima.
Na c35 je bilo oko 100 pa nije od velike pomoci, ali ako je za c55 brojka veca, ( a vec sam poceo uciti svog malog ) moglo bi nesto i biti od toga, inace ima vise nasih rijeci ako se aktivira talijanski
I samo onako usput: jel i vasa c55 maska škripi i cvrči kod zvučnika??
Ne mogu vjerovati da bas nitko nezna odgovore na ova pitanja.
Di ste inženjeri i tehnološki entuzijasti???????
i kod mene maska skripi ali isti sam problem imao i sa starim c45 dok nisam nasao masku koja je odgovarala. zasto sve polifone melodije unutar aparata pa i one koje dosnimim diktafonom nemogu biti glasnije, jedva da ih ja cujem. ubacio sam himnu nk celika i zelim da se mobitel dere kao prijasnji iz c klase a ovaj tek pisci...
sa zvukom je tako jos od c45 i postupno se pojacava pa ako ti je za poruku prekratak ton neces je dobroni cuti. c35 ja imao piskalicu pa se jace cula a ovi imaju zvucnik
Bookmarks