... i zašto se ne mogu skinuti kompletne igrice i slično...
ili bar nastavci, ako može, onda neka netko kaže, ne treba da se srami, pa da i to riješimo dok je još GPRS besplatan![]()
Imam c55 software v.10 i ne mogu slati screensawere, u meniju jednostavno nema te opcije,, a mogu ih primati.
Jel netko ima isti problem i postoji li za njega rjesenje?
I zasto se moze snimati samo 18 sekundi bez obzira sto ima slobodne memorije za puno vise??![]()
... i zašto se ne mogu skinuti kompletne igrice i slično...
ili bar nastavci, ako može, onda neka netko kaže, ne treba da se srami, pa da i to riješimo dok je još GPRS besplatan![]()
Software v15 cini mi se rijesava to sa slanjem slikovnih poruka, znaci moras na upgrade softa.
18 sekundi je najduze sto mozes snimati jer, eto, siemensovi inzinjeri misle da ti ne treba duze od toga...
Ne vidim prepreke da skines kompletne java igre ako imas dovoljno mjesta, to bar provjereno radi. Trebas naci wap stranicu sa besplatnim igrama i skidaj, ona HT-ova ne podrzava c55. Probaj ovdje:
http://wap.spruce.jp
nije nesto, al bar je besplatno...
Za igrice pogledaj na wap.midletcentral.com.Inače jučer sam doznal da i za C 55 ima JAVA Aktivator i da kablovi stižu idući tjedan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šljaka će izgleda ponovo zapostavljati porodicu zarad našega boljitka...![]()
Jel se vama cini da imate zauzeto vise memorije nego je ukupni zbroj sveg sto imate u memoriji-- meni je razlika za oko 30kb
Fora ti je u zaokruživanju vrijednosti i još nekim sitnicama da ne tupim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam informiran ali gdje je to gprs "jos" besplatan, VIP ili HT i koje su postavke za c55![]()
GPRS je besplatan kod HT mobile (novo ime, pa nas časte) do 1.2.2003.,kao i MMS i WAP preko GPRS-a.Postavke za C55 su iste kao i za M 50, a imaš ih na službenim stranicama HT-a.Jedino moraš tražiti aktivaciju ako si Simpa koisnik.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znas li zasto ne mogu skinuti polifone melodije sa viki2winlogo na c55
Ne , nisam probao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde mi molim te prevedi na hrvatski, nemam pojma sto su ti "java aktivatori" a zanima me...Poslao: Sljaka
Za igrice pogledaj na wap.midletcentral.com.Inače jučer sam doznal da i za C 55 ima JAVA Aktivator i da kablovi sti?u idući tjedan.
Java aktivator je program koji omogućuje da M(T)50 koristi kabl za ubacivanje programa pisanih u javi jednostavnom metodom copy-paste sa PC-a.Malo je kompliciran rad s njime.Ima o tome opis da sad ne duljim.Ipak pojavio se novi program koji omogućuje istu stvar i radi i s M50 i s C55.Kako više nisam siguran gdje sam ga skinul, stajao mi je do jučer, ako nekoga zanima neka mi se javi na mail ili PM.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala Sljaka, sad kuzim! No malo koristi od toga bez kabela, koji je vjerojatno u siemensu astronomski skup!
kupi neorigigi kabel ,kosta oko 70 kn,a nudi vise stvari nego origigi!!!!
gdje to mogu naci, u bilo kojem hama? nece sprzit mob ili nesto slicno pa da garancija otleprsi...?
ma daje ti jos vise mogucnosti nego origigi,neznam zasto,al tako je!!!sljaka vjerojatno zna vise,pa ga pozivam da nesto kaze!!!
probaj u gsm.diskontu
ok hvala coma
Kabel ko kabel , nikad nisam kužil zakaj ne smije biti orginalan.Koristil sam i jedan i drugi i nisam vidil razliku.Stvar je samo u tome da ako nemaš S 45 ili sl. jeftinije je kupit neorginalan.Cijena u gsmdiskontu povoljnija je od samogradnje.Razlog uništenju mobitela ne može biti kabl već samo program i nepažljivo rukovanje istim.Ali to je već druga priča.Poslao: coma_zgb
ma daje ti jos vise mogucnosti nego origigi,neznam zasto,al tako je!!!sljaka vjerojatno zna vise,pa ga pozivam da nesto kaze!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a sad pitanje> zasto c55 ne prikazuje ime umisto broja u status reportu
A koji mobitel to radi? Status report dolazi kao flash SMS bez obzira kako ga mobitel prikazuje.Zar očekuješ da mreža zna koje ime imaš u imeniku!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da ali u poruci se jos jedanput prikaze taj broj zacrnjen pa bi ga mob trebao prepoznati da ga ima u imeniku kao npr s45
Ako status report dolazi kao flash sms, tada ce uvijek biti prikazan samo broj. Medjutim, ako dolazi kao obicna poruka, onda se taj report automatski snimi na SIM ili memoriju, i mobitel automatski zamjeni broj sa imenom. Naravno, ako ga imas u imeniku.Poslao: korny
a sad pitanje> zasto c55 ne prikazuje ime umisto broja u status reportu
Vjerujem da je stvar ista kod svih modela, a ne samo kod C55.
kod c55 report dolazi (ili se bar prikazuje) kao obicna poruka ali broj se i dalje prikazuje samo kao broj
a i u vezi onih 0.18 sec za snimanje- jeste li primjetili da je na slici u prirucniku prikazano cak 2:45 sec.- zato mi je to malo cudno
Bookmarks