Čini se da sam popravio ovako http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1595800
pozdrav svima
nedavno sam na HTC One X stavio Cyanogen 10.2 i od tada imam problema sa GPS-om..jako jaaako dugo traži satelite a onda se još duže konektira
na XDA forumu je bila preporuka da se vrati stock rom i obilježe sve ponuđene postavke u Menu/locations što sam i napravio i vratio na custom..al nije pomoglo
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2439812
na istom forumu postoji preporuka da se proba sa aplikacijom fasterfix što sam probao i opet ništa
ovdje i na još par mjesta sam pročitao da se fiksiranje GPS-a može ubrzati sa GPS statusom i to sam probao i opet ništa..btw., piše da se instalira GPS status i između ostalog da se otvori More options/Menu i tamo ponište i ponovo skinu podaci za aGPS, na mom GPS statusu nema tog menu-a, settingsa, more options-a ili kako već..aplikacija nije skinuta sa google playa nego je GPS status & toolbox pro
molim vas za pomoć jer me već izluđuje sve to
Čini se da sam popravio ovako http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1595800
Imam Cyanogen 10.2 na HOX i ni najmanjih problema sa GPSom nemam...čudno...a kako ti radi sa stock romom?
Sa stockom je radio odlicno..i sad sam opet vratio stock i opet radi odlicno..primjetio sam da mi se vrijednost mjerenja jakosti magnetskog polja (u gps status & toolbars, magnetfield...) vrti oko 45 a kad sam na stocku onda je oko 200?!?!?..a i rusio mi se cesto..neznam koliko je tebi stabilan
A ono...baš i nisam 100%...svako malo crkne DPS manager...trebouchet javlja tu i tamo pogrešku...gubi mi se par ikona na docku svaki put kad ga restartam i tak...moglo je i bolje...ali GPS radi čini mi se isto kao i na stocku.
Vidjet cu kako ce biti kad izadje stabilna 11ica..
Imam HTC One X i nisam stavljao nikave "napravljene" Rom_ove i nemam problema s GPS_om . Custom Romove rade uglavnom "developersi" iz Filipina , Kolumbije , Kine , Indije . Negdje je krivo upisana početna GPS koordinata koja odgovara onima ispod Ekvatora , zato uređaju treba puno da se stabilizira kod nas . Postoje programčići za korekciju GPS_a , možda i pomažu ali ugasiš mobitel i ponovo ukopčaš opet isti problem i slabo "hvatanje" satelita ...
Zadnji uredio walter66 : 18-01-2014 u 22:58
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ma probao sam mjenjati postavke GPS-a al nisam nista dobio..sad sam na stocku i ok je..kad izadje CM 11 za One X probat cu s njim..
Nema boljeg od viper roma![]()
Imam jedan problem na HOX_u ?
Uređaj nema fizički Home Button nego samo nacrtane one tri oznake u donjem dijelu Touch ekrana . Od kad imam telefon zasvjetlile su mi nekoliko puta , ponekad je to malo nezgodno , pogotovo ako sam u mraku . Tražio sam po postavkama i sve je lijepo podešeno , ali ti "senzori" zasvjetle ili slučajno ili kad je njih volja . Naučio sam se bez toga , ali bih volio da rade bez obzira na neku štednju energije , mislim da one tri sekunde nemogu potrošiti baš puno energije , htio bih znati kako to radi na nekom drugom uređaju ili se ponaša isto kao i kod mene . Na svim HTC_ima koje sam imao do sada to je radilo , čak ina HD2 koji ima fizički "Home" ...
Meni svjetle kad sam u mraku a ne svjetle kad sam na svjetlu
Sad sam otišao u sobu gdje je mračno i rade , jučer kad mi je trebalo nisu htjeli radit . Ništa nisam dirao u postavkama , odem u kupaonu ugasim svjetlo , mrak ništa se ne vidi i ne rade , baš smješno !
Koliko si dugo pričekao? Možda treba neko vrijeme dok sustav skuži.
Međutim, ovo nema baš nikakve veze sa problemima sa GPS-om, pa ne "zagađujmo" temu.
Bookmarks