Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene malo sa dojmom korištenja lumie 820 dakle sad u ful izdanju sa sim karticom.
    Moram priznat da globalno nisam mogao naći neke mane. Sam windows 8 i nedostatak (za sada) spremanja aplikacija na sd kao manjak ne pripisujem završnoj ocjeni lumije. Telefon kao telefon jako dobar i mogu samo kazat pohvale nokiji. Ono što me do tada najviše brinulo bila je baterija i negativni komentari glede toga ali zadnje dane korištenja potvrdilo mi je da usprkos maloj autonomiji baterija izdura 24-36 sati ovisno naravno o korištenju. Budimo realni, za ovaj tip modela odličan rezultat. Ne zanemarimo da ja jesam zahtjevan korisnik i tu su povremeni razgovori, više sms-a, whatsapp, fotkanje, igre, internet, GPS... Naravno, male igre od par MB neosjetno uzmu postotke dok ako zaigrate asphalt 8 mobitel ispraznite za 2 sata.
    Ono što mi se sviđa, a to sam već naglašavao, jest stanje baterije u stand by modu koji tokom noći uzme nekih 1-2% iako cijelo vrijeme aplikacija "glance" prikazuje stanje vremena i obavijesti, dakle skoro pa NIKAKVA potrošnja i bez potrebe stalno uključivanja mobitela vidjet dal se ko javio. Pohvalno. Ako niste primjetili (ko koristi) ta aplikacija "glance" se npr. gasi dok je telefon u hlaćama (senzor nekako skuži da je nepotrebna) i opet se aktivira kad izvadite mob dok stajanje mobitela u tami sobe ju ne gasi - zanimljivo. Bivša omnia 7 imala mi je JAKO velik problem potrošnje baterije u stand by modu i to noću do 40-50% i neznam dal to prepisati onda još neispeglanom WP 7.5/7.8 OS-u.
    Razgovor mi se odvija sasvim normalno, drugi me čuju dobro, ja njih isto prosječno ok na full iako bi još jedna niansa volumena up dobro došla.
    Na 2G signal mi je odličan a internet radi brže nego na xperiji sa 2G.
    Ono što me posebno iznenadilo je brzina hvatanja satelita i pozicije u offline modu, bilo vozio se u busu, vlaku, pa čak i u kući/stanu... do nekih 15 sekundi spaja se bez problema. Nokia mape samo pohvala i za mene su top u mobilnoj navigaciji, najveći i razlog kupovine lumije!
    Mobitel i dalje radi dosta brzo a neke aplikacije doslovno i lete. Sam sustav nije kompliciran i čovjek se brzo navikne a i još brže koristi, a bar meni brže pristup svemu neg na androidu.
    Moram pohvaliti i player za muziku. Na bivšim NEsony telefonima jednostavno nisu mi davali dovoljnu kvalitetu sa raznim slušalicama i u okolnoj buci nekoj pogotovo.
    Lumia 820 DAJE i ima dobre postavke za kvalitetnu mp3 reprodukciju po osobnom guštu.
    Nakon skoro mjesec dana mogu Vam ljudi kazat da sam prezadovoljan telefonom. Nije prevelik i opet u rangu prosjeka za mobitel a opet ima dovoljno velik ekran za sve.
    Manjak HD ekrana ja ne osjetim pa čak i internet mi se sve što treba super pokazuje i čitljivo.
    Dobar telefon i topla preporuka svakome ako ga uspije ugrabiti do nekih 200 eura.
    Zadnji uredio maher22 : 04-02-2014 u 12:46
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

Slične teme

1. Novi uređaji na WP8: Lumia 920/820
    By Inovator in forum Nokia
    Odgovora: 109
    Posljednji post: 20-04-2014, 18:09
  2. Odgovora: 38
    Posljednji post: 08-02-2014, 11:57
  3. Samsung Ativ S vs HTC 8x vs lumia 820
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 49