Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 83

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Sony Xperia Z1 Compact
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    9.172
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.172, Nivo: 22
    Bodovi: 9.172, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No frx. S obzirom da sam prešao s Xperije Z, onda mogu povući par paralela s tim mobom. Puno bolji ekran, življe boje, kutovi gledanja skoro savršeni. To što je 720P, a ne 1080P, ni ne primijetiš. Sve je savršeno oštro.

Kamera je fantastična, doduše probao sam je samo na otvorenom, po danu. Slike su stvarno odlične. Dobro dođe i posebni gumb sa strane za okidanje, mada je malo tvrd i nema dug hod (što je dobro, jer ne strši iz kućišta). Također su malo tvrdi i on/off gumb i volume rocker, ali sve je stvar navike.

Sveukupni osjećaj u ruci je apsolutni premium, zahvaljujući metalnim stranicama kućišta. Uzeo sam bijeli i super izgleda - stranice su sivkaste. Brtve se puno lakše otvaraju od onih na Z-u. Otvoreni utor za slušalice je također super. Magnetni charger je također kul, naručio s ebaya pa čekam da dođe.

Čini se da će baterija trajati barem 50% duže od one na Z-u. Meni to znači komotno dan i pol sa Z1 compact. Odziv moba je apsolutno fenomenalan. I meni je još teško shvatiti da po dimenzijama tako mali android mob može biti takva beštija, ali nema teorije da ga s nečim "zadaviš". Stvarno čudesno dobro radi.

Jedina mana po mom mišljenju je vanjski zvučnik koji je malo slabašan. Manje je piskutav od onog na Z-u, ali i dalje je slab u odnosu na neke konkurente. No, vjerojatno zato jer je vodootporan pa mu je oprošteno. Meni je dovoljno dobar U biti jedina prava zamjerka je na smještaj zvučnika jer ga je jako lako prekriti prstom dok gledaš video ili igraš igricu, ali to je to. Isto nešto na što se lako prilagodiš.

Ako imaš neko konkretno pitanje, samo pitaj

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. Odgovora: 64
    Posljednji post: 27-02-2014, 22:03
  2. Sony Xperia SP
    By maher22 in forum Sony
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 09-02-2014, 23:24
  3. Sony Xperia U vs Sony Xperia miro vs LG Optimus L7
    By divided by zero in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 8