Ja sam uzeo u pre-orderu Find 7a....Jer sam ostao bez telefona i vidio ovaj strojčić i uplatio.....Sad samo ostaje čekati da se vidi šta ću dobiti sa njim...
Ja sam uzeo u pre-orderu Find 7a....Jer sam ostao bez telefona i vidio ovaj strojčić i uplatio.....Sad samo ostaje čekati da se vidi šta ću dobiti sa njim...
Ma viđe ja na njihovoj stranici da ako se uzme pre order da se dobije nešta gratis....tj da je išla msd kartica,baterija i case.....ja sam naručio i case i staklo koje se naljepi na njega pa šta dođe prije dođe..
To je vrijedilo za prvi pre-order koji je krenuo 7.4. Mislim da je zadnji uredaj u tom pre-orderu za EU otišao 15/16.4. Svi uredaji iz preordera su krenuli na put prošli mjesec, tako da si već trebao dobiti ako si iz te grupe.
Druga runda je krenula negdje prošli tjedan, i koliko vidim nejde nista gratis. Uredaje bi trebali poslati do 16.
Što se tiče screen protectora, jedan već dolazi tvornički, neki kažu da uzrokuje ghost thouching i pre senzitivan je, no kod mene nema takvih problema.
Bookmarks