sumnjam da je uredjaj i radio , jer nepise o tom , ili ga je kupio , a mozda ne pomaze ni vracara ni medicina , nego mozda da gospodin procita na ovom linku (na njemackom je ali postoji prevodilac)
sumnjam da je uredjaj i radio , jer nepise o tom , ili ga je kupio , a mozda ne pomaze ni vracara ni medicina , nego mozda da gospodin procita na ovom linku (na njemackom je ali postoji prevodilac)
Zadnji uredio zuzo : 30-12-2013 u 23:39
Dečki evo da vam dam neke info i hvala na odazivu malo sam u lovu pa ne stignem na sve strane. Uzeo sam uređaj u takvom stanju pa sam mislio da će to biti bezbolnije rješit master resetom sa garminova linka ili samim update na noviju ver. sof. međutim niš.
Komp ga prepoznaje stavio sam na mikro sd karticu Garmin AdriaTOPO XL 1.0 IMG Unlocked od walter66 Hvala!.. BaseCamp učita kartu sa uređaja ali nakon par minuta veza između uređaja i PC pukne pa onda ponovo.... nešto je sa pc usb portom u k... jer mi se isto dešava kad spojim garmin 76CSx koji je ispravan napomena i nstalirao sam usb driver od garmina al Astro zabjelio i nikako naprjed. Da dodam ubacio sam novi update i pokušao restartati nekoliko puta i ništa neda se kad ga upalim ekran bjel kad pritišćeš ostale gumbe čuje se ton kao kad listaš po meniu i možeš pojačat i smanjit svjetlost ekrana i to bi bilo to pomagajte.
Zadnji uredio niksa77 : 31-12-2013 u 00:09
Šteta jer je uređaj dobar ! "Hundeführer"
Pokušaj zamijenit USB kabel ili spoji na neko računalo s WinXP , pa probaj . Za auto , sumnjam da će radit na NT kartama ...
Uređaj ima izgleda neispravan ekran , jer bez obzira na karticu , mora startat Garmin program s
interne memorije . (Da nije nekome to palo , pa nakon toga gubi sliku)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Treba mi za lov ne za auto. Spojio sam ga s WinXP i sa Win7 to je ok al nema loga ni satelita na ekranu samo snjeg. Uređaj izgleda kao nov iz dućana i ne vide se nikakva oštećenja ni ogrebotine od pada, nemam pojma šta dalje.
Zadnji uredio niksa77 : 31-12-2013 u 00:43
Bookmarks