Blaupunkt Lucca 3.3 kako obnoviti karte i ako postoje novije kako ih staviti? hvala.
Blaupunkt Lucca 3.3 kako obnoviti karte i ako postoje novije kako ih staviti? hvala.
sale@
ako je uredjaj novi t.j. nista na njemu nije dirano , onda preko update na njihovoj stranici mozes obnoviti mape ili sw.
ako je uredjaj unlokovan , onda isto nije problem samo trebas mape za odredjeni sw . t.j. igo , mireo ili neki drugi
a te mape (karte) ims ovdije na forumu , samo se treba malo potruditi i prolistati po forum
ovako izgleda unlok za taj uredjaj
http://upload.slike.com/slike/2013/1... Lucca 3.3.png
Zadnji uredio zuzo : 22-12-2013 u 11:28
Hvala zuzo@ na brzom odgovoru, mislim da nije ništa dirano na njemu.
Da li možda znaš kakve su karte ako napravim update, misli pokrivenosti Hrvatske, ili bi bilo dobro stavljati neku drugu kartu, i ako može link di da napravim update,
Još jednom hvala :-)
-
-
-
-
Travelpilot lucca 3.3 se inače u njegovo vrijeme na Win XP spajao na računalo putem ActiveSync_a , sada ako imaš Win7
trebao bi se spojiti na nešto slično tome , ali nećeš vidjeti na uređaju ništa osim na SD kartice .
* Prvi je postupak promjeniti spajanje USB kabelom na računalo !
- Kad se uređaj starta na drugom početnom ekranu stisneš i držiš u samom lijevom kutu zatim drugom rukom istovremeno
stisneš na gornji desni i donji desni kut
- S ovim postupkom ulazi se u Testmode , pri dnu lijevo klikneš na File Explorer .U folderu Windows pronađeš datoteku
pod nazivom ChangeUSB.exe , klikneš na njega i kad se pokrene označiš (potvrdiš) dio gdje piše Enable My Flash Disk .
- Nakon ovoga "lucca" traži da se uređaj restarta
- Spojiš sada uređaj USB kabelom na računalo i možeš vidjeti sadržaj interne memorije "My Flash Disk" i ono što sadrži
SD kartica (SDMMC Disk)
* Drugi postupak instalacija novog softwera !
Za Software koji je zastario više nema Update (nadogradnje) i trebalo bi staviti neki drugi . Sam uređaj je spor za
neke novije programe , ja sam probao iGO 8.3x i radilo je . Dobro je izbjegavati nepotrebne dodatke u samom iGO
programu poput Building , Dem ili SpeedCam koji uzimaju dosta memorije ( Igo is Stoped Out of memory ) .
- Pronađi na uređaju Setting.ini
Editira se putanja pathNAVI , a sada piše ovako:
\My Flash Disk\Lucca\Lucca.exe
umijesto toga upiše se (promjeni):
\SDMMC Disk\iGO8.exe)
- Sad se na SD karticu (max 2GB) može kopirat iGO8.x za rezoluciju 320x240 .
U sys.txt podesi se sve što treba . Najbitniji je da se poveže na GPS , a obično neće od prve .
Za GPS staviš "Auto" , jer ja neznamo na kojem portu i brzini radi GPS .
Isto tako treba poštimati same putanje gdje se nalazi iGO [folders] .
[folders]
app="SDMMC Disk\iGO8\"
content="SDMMC Disk\iGO8\content"
map="SDMMC Disk\iGO8\content"
has_secondary_root=0
[gps]
port="Auto"
baud="Auto"
Kopirani iGO8 , ako ima Folder "Save" treba izbrisati cijeli ili sve unutar njega ...
Ako se igo neće povezati na GPS , onda treba otići u postavke , pa na GPS postavke , onemogućiti GPS i kliknuti
u desnom donjem kutu na "Pronađi GPS" , malo počekati dok se sam uređaj ne prebaci na GPSPort koji je aktivan .
To sada prepišemo ovdje u sys.ini (recimo da izgleda ovako):
[gps]
port=2
baud=4800
- Odradimo li ovako kako je napisano nebi trebalo biti problema .
- Kad se uređaj ukopča klikneš na ikonicu Navigation , a umjesto "Lucce" pojavit će se iGO8
Zadnji uredio walter66 : 21-12-2013 u 17:47
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks