Možda si u pravu , više koristim iGO , ali Navigon nije loš , baš naprotiv mislim da je bolji , ali nervira me ona "Cajka" koja misli da zna hrvatski ali naglasak i izrazi su ostali s istočnog Regiona . Što je i razumljivo jer jer drugih jezika osim HR za Ex Balkanizaciju nema (jedino SLO) .
Instaliraj neku noviju verziju od iGO NextGen , i nemaš problema sa instalacijom . Sad kako ide iGO na Tvoj HTC ne znam , na mojem HTC One X , nekad je sve radilo ali on nije imao SD karticu . Ovisi i o Androidu kojeg uređaj ima instaliranog . Sve verzije iznad Android 5.1 imaju problema sa instalacijom na SD karticu , jer je Google napravio restrikcije odnosno ograničenja na SD kartici , koja sada u biti služi samo za multimediju (muzika , slikice , filmići) , za nešto ozbilnije poput navigacijske aplikacije mora na internu memoriju . U ostalom vrijedi pokušati sa iGO , ako imaš dovoljno memorije i da ga uspiješ instalirati na SD karticu s obzirom na količinu podataka koje imaju karte , a i dobro je imati dvije navigacije pa možeš uspoređivati koja je bolja . Osobno najviše volim Garmina i ako imam ugrađen Android u autu na koji mi neide Garminova aplikacija , ali za to imam uređaj (klasični Garmin) .

Odgovori uz citat
Bookmarks