Nije li ti žao takav telefon držati kao navigaciju , ja bez obzira što na telefonu imam 5-6 Navi sistema svejedno
imam klasičnu , koja je napravljena da se grije na suncu , da padne pod noge i podnosi razne "nedaće" u vozilu .
Nije li ti žao takav telefon držati kao navigaciju , ja bez obzira što na telefonu imam 5-6 Navi sistema svejedno
imam klasičnu , koja je napravljena da se grije na suncu , da padne pod noge i podnosi razne "nedaće" u vozilu .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bez brige, telefon je "obucen" u gumu. Da pokucam, ocuvan je kao prvog dana. Takodjer navigaciju koristim svega par puta godisnje i za to mi se ne isplati uzimati samostalnu. Imam cvrst i dobar nosac u autu iz kojeg mob ne ispada, pa nema neke stete u koristenju moba kao navi za toliko koliko meni treba![]()
Imaju neke verzije Navigona koje su craked ili patched. Što im je prednost od čistih instalacija ili mane ?
Pozdrav, imam pitanjce vezano uz Navigon.
Imam 7" tablet kineskog proizvodjaca Cube (U51GT model), Android 4.2.2. I nikako mi ne uspijeva pokrenuti Navigon. Pokušao sam instalirati od starih verzija 4.x do 5.2.2 i uvijek isti problem. Prilikom startanja na ekranu po stavkom "Registering..." javi: "an error has occured. Check the network and/or Internet connection." Siguran sam da greška nema povezana s konekcijom na net jer ista radi dobro (probao 3G i WiFi).
Tablet je single SIM, pretpostavljam da Navigon ne uspijeva izgenerirati identifikacijski ključ tableta (IMEI ili što već pokušava pročitati), pa tu baci grešku. Da li se netko već susreo sa sličnim problemom i postoji li rješenje?
Ja imam isti problem.Mobitel ima procesor MTK i valjda zato neće.Koju drugu navigaciju preporučate?
Zadnji uredio walter66 : 22-06-2014 u 15:30
Bookmarks