Pozdrav.
@walter66, prvo velika zahvala za sve ove linkove i zaista detaljna objasnjenja. Ukoliko me pamcenje ne vara, mislim da su mi tvoji postovi i prije par godinica pomogli prilikom instalacije navigacije na stari telefon.
A sad, nova instalacija ne ide bas tako glatko.Galaxy S4, kitkat 4.4.2, sto mi stvara vec prepoznate probleme sa Igo navigacijom (ART). Nadala sam se da cu Navigonom rijesiti problem, ali uprkos doslijednom slijedjenju jednostavnih koraka (barem iz moje perspektive) pri pokretanju Navigona, proces one inicijalne instalacije preko WLAN-a puca i javlja gresku "There is no memory card inserted". (kreiran folder Navigon na ext mem, podfolderi Map i Data, apk pokrenut direktno iz tog foldera Navigon)
Pokusala sam retartovati mob, vaditi ext karticu i ponovo je montirati i sl ... ali problem se ponavlja. I sa jednom i sad drugom verzijom (5.1.0 i 5.2.0).
Da li se neko susreo sa ovim problemom ili sam ja previdjela nesto ocigledno?
@googleboy, da li si ti uspio instalirati app bez problema na svoj mob?

Galaxy S4, kitkat 4.4.2, sto mi stvara vec prepoznate probleme sa Igo navigacijom (ART). Nadala sam se da cu Navigonom rijesiti problem, ali uprkos doslijednom slijedjenju jednostavnih koraka (barem iz moje perspektive) pri pokretanju Navigona, proces one inicijalne instalacije preko WLAN-a puca i javlja gresku "There is no memory card inserted". (kreiran folder Navigon na ext mem, podfolderi Map i Data, apk pokrenut direktno iz tog foldera Navigon)
Odgovori uz citat
Bookmarks