evo me nkakon dosta godina.Jer navigopn 5.2xx rado na androifu 10 ?(s9+) skinup bih ovaj 5.2.2. al je link mrtav
evo me nkakon dosta godina.Jer navigopn 5.2xx rado na androifu 10 ?(s9+) skinup bih ovaj 5.2.2. al je link mrtav
Samo 1.razred !
1'st class only !
Imas amazon, on radi
https://dropapk.to/9pbr4rfwnigb
hvala
Zadnji uredio 1142007 : 05-05-2020 u 17:53
Samo 1.razred !
1'st class only !
Sad je stvarno Navigon mrtav. Još kao radi ali je gotovo sa novim mapama
To se odavno zna samo eto ima još uvijek dobre mape i radi na androidu kao i na Win
Jasno sve ali nema više ažuriranja, tj nije više moguće spajanje na net a prije mjesec dva ili tri sam napravio zadnje ažuriranje mapa. To sam htio reći
Ma da razumijem ja tebe nema više a nije to problem ove mape koje imamo mogu se i ručno ubaciti i sve radi ali sad su još dobre a za par godina će biti loše jer se više ne nadograđuju to je sve kriv Garmin jer on je kupio radi konkurencije Navigon i onda ga ugasio isto kao Microsoft kad je kupio Nokiu i onda je ubio tako je to kod amera samo oni i nitko više sad je huavei na redu pa tko zna tko dalje malo nas navuku pa onda zajeb.
Sve jasno ali teško da neka druga navigacija može zamijeniti Navigon, to sigurno ne. Još radi sa starim mapama ali... Ovo drugo šta postoji mi se čini da nije niti blizu Navigonu. Kad to kažem mislim na sve od jednostavne instalacije pa do postavki i svega ostalog.
pozdrav, je postoji drugi način za ažurirat karte na navigonu?Hvala
jel mi neko može pomoč oko ubacivanja karti na NAVIGON Europe v4.1.3?hvala
Sygic mi je najsličniji Naigonu.. ali nema Here mape nego tom tom,,
Nisi u pravu sygic ima i here mape upravo su jučer izašle here mape 2020.12 i Tomtom 2021.01
https://mega.nz/file/MkY0nJIB#CeJ2l5...-BZ0gRDZlPKAo8
Nadam se da ce ovo ici. Odlicna je,ima i kamionski mod.
TAXI Mičić Tel:065521620
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
To je modificirana verzija i to je TomTom NDS verzija i ima uvijek najnovije karte svaki tjedan se nadograđuju i nije loša navigacija malo sam je po selima probao i radi odlično za dalje ne znam nisam je koristio
Bookmarks