Nije mi jasno zašto Vas toliko muči tih 1GB Rama ! Po meni je dovoljno i 512 Rama za WP8 .
Ja sam imao HTC Windows Phone 8S nisu ga cijenili radi 512MB rama , a ja sam ga prodao samo zato što je imao premalo interne memorije dostupne korisniku , 4GB od toga je uzeo 2.40 Windows i ostane nešto sitno (1.60) . Kod prvog stock updatea , Windows je davao poruku da nema dovoljno mjesta na uređaju , a ne možeš ništa preusmjerit na SD kartcu , za koju sam onda dao silne novce u odnosu na dašnje cijene . Jedino Multimediju (muzika , filmići što baš i nema neke svrhe) , možda kod "klinaca" da , a ja već imam neku godinu . Badave im onaj "Market" kad na uređaj ne možeš "teoretski" ništa staviti . Znamo svi da Windows uvijek zahtjeva veću količinu u MB za svoje programčiće , a ovaj "jadni" Android koristi "sitne" programčiće , koji baš i nisu za nešto ozbiljno osim za igrice kojih ima pun K..c i sve je zatrpano reklamama pogotovo ako su "neplative" . Nemam Nokiu , ali čini mi se da ću joj se ponovo vratit pogotova sada kad se napokon rješila Symbiana i prešla na WP (Windows) . Ova L525 je zaista idealno rješenje , to što kažu da nema jaču kameru i nedostaje bljeskalica , nema nikakve veze . Slika s mobitela s bljeskalicom ili ne , u načelu nije bog zna što . Neki dan slušam u kafiću da je "Lik" naručio telefon iz Amerike s 46Mpx kamerom , u pravu vrijednost takve kamere i još na telefonu , ne da sumnjam nego je čista glupost .