iGO Primo (2.4) ANS Navigator 9.6.29.341779
___
___
___
Radi na više rezolucija bez podešavanja :
800x480, 1024x600, 1280x720, 1280x800, 1920x1080, 1900x1200
Probano na:
SONY Xperia Z1 Compact
HTC One X
HTC Flyer
S3 mini
S4
Instalacija:
Kopirati na SD karticu , pokrenuti *.apk
Instalirana karta HR !
Link:
iGO_ANS_Navigator.rar (application/rar) - 112.0 Mb
Rar Password:
walter66
Dodatak: Novi "Lang" za iGO Primo ANS Navigator
Lang&Voice (application/rar) - 26.1 Mb
...
Zadnji uredio walter66 : 15-02-2014 u 23:48
Ima li kakvih problema s ovom verzijom? Kako radi s hardware tipkama? Zvuk isto radi kako treba na ICS-u/JB-u?
Nisam primjetio nikakav problem za sada , sve radi kako treba , ako misliš na glas navođenja "Nataša" je ona ista iritantna kao i uvjek !
Probao sam TTS na talijanskom jeziku radi dobro , ipak više volim čuti normalan glas , TTS mi je glas kao iz bačve još od klasičnih navigacija ...
Hardware tipke rade , ali izaći iz programa možeš jedino na "Izlaz" . Sve u svemu , lijepo izgleda , nekako drukčije od prijašnjih verzija ...
Imam HTC One X ( Android inačica 4.2.2. - Sense 5.0 - tvornički update )
Na njemu je radilo bez ikakvih problema , nisam podešavao rezoluciju ...
Na HTC Flyer Tablet PC isto nisam ništa podešavao (sve tvornički) .
Probao sam na S3 mini i S4 , isto sve radi !
Što se tiče toga ICS_a /JB_a !?? (nisam baš previše u tome - ne kužim se , ja to onako korisnički )
Zadnji uredio walter66 : 10-11-2013 u 01:59
Nije loša navigacija, ali meni se osobno više sviđa iGO Primo 2.4 Megris for Android. Novativnija je, ali nešto mi nedostaje u njoj. Jedan dan sam ju imao i zbrisao. Da se razumijemo ona je odlična, ali....
Ni meni se baš ne sviđa , malo je pre žive zelene boje , nije ništa čudno radili su je indijci , a njihovi su ukusi različiti od evropskih .
ANS Navigator Android (India)
Može li pomoć od nekog tko zna? Zanima me da li se trebaju stare karte brisati kod IGO npr. (Croatia........NQ2013.Q1........) je stara karta i kada bi ja htio staviti novu da li bi tu bilo problema? Znači da imam i staru i novu kartu. Ispričavam se unaprijed ako već negdje piše po forumu, ali jednostavno nisam našao. Znam da se ne smiju miješati karte proizvođača i još toga dosta ali mi ovo izgleda da bi i moglo biti ok. Ja sam onaj smouk
Nema razloga imat staru i novu kartu , ako ne želiš mjenjat ostavi staru , želiš li biti u toku "imam najnovije karte" briši Q1 pa stavi Q2 i tako dalje Q3 .
Neznam šta bi ovdje bilo OK, stara + nova , preklapale bi jedna drugu možda bi i radilo ... To ti je isto kao da dvojica piju iz iste čaše istovremeno ...
Mogu se mješati karte od TeleAtlas (TomTom) i TopMap (lokalne) . Ne smije se mješat Navteq s nijednom od ove dvije ...
A to sam si i mislio. Nije problem izbrisati ću ih i još jednom hvala na brzom odgovoru! Zadnjih par dana me uzelo to sa navigacijama pa sam sve moguće isprobao i pomalo testirao. Na karaju sam se odlučio za IGO Primo 9.6.7.281004. Još mu nisam našao nedostatak ili nešto što mi se ne sviđa.
Ja sam malo slabiji i na svom S3 imam igo, navigon i copilot, ali znam ponekad tu i tamo staviti neku navigaciju čisto radi zabave da vidim kakva je i tako to. Ponekad neka ne bude na mobitelu niti duže od 10 minuta. Igo i navigon su zakon do sada po mome koliko sam ih ja koristio i vidio njihove prednosti i mane mislim da im nema im premca
Kod iGO možeš stavljati i nove i stare karte i miješati proizvođače. U izborniku uvijek možeš odabrati kartu koju želiš koristiti. Problemi nastaju jedino kad kreneš preko granice. Onda karte moraju biti usklađene jer inače nastaju problemi sa određivanjem rute.
Pozdrav iz Barcelone.
Instalirao sam iGO Primo ANS Navigator i izgleda da dobro radi. Tocno ne mogu reci jer nemem instalirane mape Europe, pa bih zamolio da mi netko kaze kako i gdje da ih skinem i kako da ih instaliram. Zanima me i spanjolski glas sa imenima ulica. Ako ste vec to objasnjavali, ispricavam se, ja sam trazio i ne mogu nigdje naci.
Evo vamo skini mape http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...3.Q2-Map-of-Eu
Karte su ovdje , ali u Torrent_u :
http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...-Map-of-Europe
Pogledaj kako je instalirana karta (Map_s) od HR , tako stavljaš ostale karte ...
iGO\content/Map
Ovo je primjer što sve sadržava karta Španjolske:
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718.fbl
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(AP).fpa
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(DA).fda
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(SP).fsp
***Karte (Map_s) NAVTEQ , nesmiješ kombinirati (mješati) sa Teleatlas(TomTom) ...
Help :
http://cafe.mobil.hr/threads/77370-P...objašnjenjem-...
Klikni ovdje : "Voice" za ESP (radi sigurno)
Klikni ovdje : "Lang" za ESP (Neznam dali je kompletan - možda nije sve prevedeno)
Ovdje je : µTorrent Free
Rijesio sam. Ne trebate se truditi. Hvala
Evo, instalirao sam ovu navigaciju na tablet Acer Iconia B1, prilikom ulaska mi javlja grešku: Eror. User interface resolution (1024x527) is not suported or compatible skin can not be found. Exiting application.
Ima neko ideju kako to riješiti?
Instalirao na Sony Z i kaze mi da nije ubacena iGO SD kartica!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Nisam napravio zaseban iGo folder, tu je problem, sad mi sinulo!
Iiiiiiii kaže nepodržana rezolucija......da li u sys.txt da mijenjam ili?
Zadnji uredio Sator : 25-12-2013 u 22:26
Na SII radi ko san, a na Z nece ni krenuti. Stalno ispisuje gresku da ne moze 1080x1071 (a to nije reza Z)!
Pokusao sam na S4, Android 4.3 nece
please help?
Trebalo bi radit ! Uglavnom radi kod drugih na S4
Ako neće probaj ovo !
http://cafe.mobil.hr/threads/78860-i...is-for-Android
Probleme s rezolucijom za Megris iGO , rješavaš s ovim sys.txt
Link za sys.txt koji funkcionira na S4 http://pc.cd/PBp
Radi sada izgleda je bio problem u sys, tj on je sigurno
Mozes li mi reci ili neko ko zna kako da podesim da bude fullscreen, nesto sam gledao taj sys mijenjao gledao po google i yt ali nece :S
Uvijek ima "Status Bar" na vrhu i one tri točkice pri dnu , barem je tako kod mene !
Kako to izbjeći neznam , nije me zanimalo , imam dovoljno velik ekran na "mobu" .
To mi odgovara , vidim količinu baterije , sat i ostalo !
Ja imam HTC One X
Pozz, ja.sam instalirao na svoj galaxy Y i kada pokrenem izbaci mi nešto za rezoluciju 300x240 ako imaš neki sys fajl za ovo pošalji mi ili mi reci kako da resim problem
Bookmarks