Ima li kakvih problema s ovom verzijom? Kako radi s hardware tipkama? Zvuk isto radi kako treba na ICS-u/JB-u?
Ima li kakvih problema s ovom verzijom? Kako radi s hardware tipkama? Zvuk isto radi kako treba na ICS-u/JB-u?
Nisam primjetio nikakav problem za sada , sve radi kako treba , ako misliš na glas navođenja "Nataša" je ona ista iritantna kao i uvjek !
Probao sam TTS na talijanskom jeziku radi dobro , ipak više volim čuti normalan glas , TTS mi je glas kao iz bačve još od klasičnih navigacija ...
Hardware tipke rade , ali izaći iz programa možeš jedino na "Izlaz" . Sve u svemu , lijepo izgleda , nekako drukčije od prijašnjih verzija ...
Imam HTC One X ( Android inačica 4.2.2. - Sense 5.0 - tvornički update )
Na njemu je radilo bez ikakvih problema , nisam podešavao rezoluciju ...
Na HTC Flyer Tablet PC isto nisam ništa podešavao (sve tvornički) .
Probao sam na S3 mini i S4 , isto sve radi !
Što se tiče toga ICS_a /JB_a !?? (nisam baš previše u tome - ne kužim se , ja to onako korisnički )
Zadnji uredio walter66 : 10-11-2013 u 01:59
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nije loša navigacija, ali meni se osobno više sviđa iGO Primo 2.4 Megris for Android. Novativnija je, ali nešto mi nedostaje u njoj. Jedan dan sam ju imao i zbrisao. Da se razumijemo ona je odlična, ali....
Ni meni se baš ne sviđa , malo je pre žive zelene boje , nije ništa čudno radili su je indijci , a njihovi su ukusi različiti od evropskih .
ANS Navigator Android (India)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks