jos jedan problemcic u operi...Kako da ju podesim da mi svi downloadi idu preko GetRighta ili nekog drugog download menagera?
QUOTE WHITEBOY: no brijem da tomo nije ni mislio na to već na bugove koji su brojni u FF-u i Operi... Stvarno ih ima, stalno nekaj zeza, šteka... IE je ipak zreo i toga nema, nauštrb sigurnosti..
....dobro si shvatio..
@Zapp standardi se ipak prilagođuju prema većini i mislim da je svakom autoru IE prvi na listi od nekoliko njih, još uvijek je IE broj 1 u svijetu po prihvačenosti, bar po statistici koju sam ja čitao...fala za link pročitati ću.![]()
jos jedan problemcic u operi...Kako da ju podesim da mi svi downloadi idu preko GetRighta ili nekog drugog download menagera?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
@tomo &wb, s obzirom da IE nema nikakvih opcija i dio je OS-a stvarno je zreo program, a zašto je prvi browser mioslim da je očito iz aviona...
Evo ti i jedna zanimljiva statistika...
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
@alcatraz, za Operu ne znam, za FF ti treba Flashgot ekstenzija...
@gog OK, vidljivo je da popularnost IE6 pada i da je FF u uzlaznoj putanji, ne vjerujem da će do 2010 doseći više od 35%, ali nemoj zaboravit da i Longhorni uskoro izlaze, ma taj Micsoft gazi p*** im. Zanimljiva tablica.
postoji neki plugin,nekih 200 kbIzvorno postao alcatraz
i moraš nadopisat preko notepada nešto u onim .ini file-ovima
guglaj,pa nađi
ili odi na Opera portal
@tomo, problem je samo u tome kaj je to statistika samo za njihov site, a tamo ipak dolaze malo "osvjesteniji" ljudi, na mom site-u statistika kaze da IE jos uvijek puno vise gazi... nazalost![]()
...u biti na radost jer što je manji broj korisnika sa FF-om i Operom manji su izgledi da će virusoradi početi kopati za rupama na ta dva browsera...![]()
istina.........
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nego, jedan problem sa FFom: nema Boga da mi prikaže niti jedan site na Intranetu! Ništa. Imamo proxy, uključeno je "bypass" za lokalne adrese, uključen je bypas i za localhost, i za 10.* range, i opet - ništa. Nema Boga.
Naravno, Opera, MSIE, Maxthon itd. svi rade bez greške. Jedino GFF kenjka, a baš njega hoću :/
Any ideas?
EDIT: sad sam skužio da sam postao u krivi thread. Sorry, mod. Može preseljenje u pravi thread? Thx!
Zadnji uredio BlueDevil : 15-02-2005 u 16:48 Razlog: uletio sam offtopic
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
copy/paste, pa delete...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Istina, ne mora biti više korisnika, ali bih volio da su svi siteovi napravljeni po standardima...Izvorno postao dmi
Evo ja sam si upravo instalirao Operu 8.0 Beta, podesio opcije (miš i sl.), toolbarse i zasurfao te mogu reći da sam jako zadovoljan! Stvarno je zakon!
Jedna fenomenalna stvar za koju mislim da nije postojala u prošloj verziji - može se narihtati da klik na kotačić otvara novi prozor (ili page kako kome drago, ja više volim prozore) u pozadini, što mi je strašno praktično kad sam na forumu, pa odem na 'nove posteve' i samo klikavam na teme koje želim vidjeti a prozori se otvaraju u pozadini, dok sam ja još uvijek na toj stranici 'novi postevi'....
do sad je koliko znam bilo moguće podesiti svašta s tim klikom kotačića (nova stranica, novi prozor) ali čini mi se da nije bilo mogućnosti pozadinskog otvaranja istih... nek netko provjeri tko ima stariju verziju... uglavnom, fenomenalno!![]()
Pih, ja to odavno koristim na FF-uIzvorno postao whiteboy
![]()
moguce je u verziji 7.54 koju ja koristim. ali ja to ne koristim jer je moj skrol kotacic malo nezgodan za stiskanje.
wb daj mi posalji krek za 8.0
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma imam ja i zadnji FF al totalno mi je u banani... pol stvari ne radi...Izvorno postao gog
ja sam do sad koristio tu verziju i nisam to vidio... hmm..Izvorno postao flOorKilla
Poslao sam ti PM.
@wb hvala![]()
a neznam kako nisi vidio, tools - preferences - mouse and keyboard - middle click options - open in background page![]()
jel izasla 8.0 final (NE beta)?
njet. trebalo bi uskoro... neznam sta cekaju
a kakva je beta? Jel nestabilna, rusi se, spora je???
a jel ima open in background window?Izvorno postao flOorKilla
jel netko zna di je ima za skinut(opera 8.0beta)Neda mi se tražit pogooglu
jel to sa javom ili ne
mogu vam reć da je opera odlična
Bookmarks