Ne, ne pjenim se nimalopročitaj malo bolje moj post, rekao sam da se ovo događa na svakoj temi, a ne samo na Tele2 pdf-u. Ako ti se toliko sviđa standard u Austriji, Njemačkoj, UK slobodno idi tamo i koristi njihove mreže. Neće se ništa desiti preko noći i meni se osobno sviđa kako sada ide. Nikada prije nisam ni mogao zamisliti da će se za 50kn dobiti 1000 min/sms/MB. Sjećam se kada je 100KB interneta bilo 6kn i nije bilo ikakvih paketa, pa onda 10kn za 5MB u Simpi, i sada ovo. Probaj nas jednom usporediti sa BiH, Srbijom, Crnom Gorom pa ćeš vidjeti da stvari mogu biti puno gore
![]()

pročitaj malo bolje moj post, rekao sam da se ovo događa na svakoj temi, a ne samo na Tele2 pdf-u. Ako ti se toliko sviđa standard u Austriji, Njemačkoj, UK slobodno idi tamo i koristi njihove mreže. Neće se ništa desiti preko noći i meni se osobno sviđa kako sada ide. Nikada prije nisam ni mogao zamisliti da će se za 50kn dobiti 1000 min/sms/MB. Sjećam se kada je 100KB interneta bilo 6kn i nije bilo ikakvih paketa, pa onda 10kn za 5MB u Simpi, i sada ovo. Probaj nas jednom usporediti sa BiH, Srbijom, Crnom Gorom pa ćeš vidjeti da stvari mogu biti puno gore
Odgovori uz citat
Bookmarks