Neznam koji sam iGO instalirao , uglavnom radi , probavao sam ih nekoliko , koji je proradio neznam , nisam imao nikakvih problema sa satelitima i prijemom GPS_a , a to za GLONAS_om je samo plus za bolji prijem satelita u Rusiji .
Navigacija se drži "okačena" na staklu radi boljeg prijema , spuštanjem niže dolje ispod i u visini komandne ploče (Kokpit) smanjuje prijem GPS_a . Tablet kao ni telefon , nisu baš pogodni za "profi" navigaciju . Za kamionđije treba biti prava navigacija . Zato postoje posebni uređaji GARMIN(radi na Linux) ili BECKER (winCE) , može se staviti i na neku kinesku , za uštedu novca .
Ovo je jedna od boljih klasičnih Android (Tablet) navigacija:
Tablet-Navi-TV je idelno rješenje ima pravi GPS , a ne A-GPS (kao telefoni ili klasični Tablet PC) :
Kod nas za kupit u poznatijim trgovačkim centrima za 1200-1400 kn (oko 200Eura)
http://cafe.mobil.hr/threads/79070-K...=1#post1060744 .
Preporučio sam nekolicini i svi su jako zadovoljni , ako se dodaju novije karte , s Truck modom ,
inače se ovaj tablet dobije s kartama i iGO Primo , ali za autonavigaciju ...
Ima i TV (MPG4) . Ne treba se hvatati zvučnih imena uređaja , poput Ausus_a , Samsunga , Motorole i sl...
Veća ili velika rezolucija ništa ne znači , samo povećava veličinu uređaja , a "glumi" neku visoku rezoluciju
ne kažem da nisu dobri , ali nisu namjenjeni za auto ili kamion , radi uvjeta koji moraju podnositi . Uvijek
tvrdim da profesionalni vozač ili njegov gazda trebaju uložiti više u uređaje , da bi smanjili troškove lutanja
, kad se kamion izgubi , zato što se uređaj pregrijao na suncu ili u njega puše topli zrak iz ventilacije .
Što se tiče TV_a može gledati i na Asus ili neki portable TV ... (kad ga već ima) ...
Pogledaj ovdje "NoName Chinese" navigaciju , kako izgleda kad se sredi :
http://cafe.mobil.hr/threads/79551-i...41#post1068841
Ima sve što je potrebno , a cijena je ispod U$ 100
Za pravu kamionsku Navigaciju poput Garmina ili Beckera treba dati novaca barem za vrijednost dvije kamionske
gume , sad nisam baš stručnjak za davanje takvih savjeta , ali cijene istih se kreću oko 2500-4000 KN .
Garmin navigacije za kamionski mod imaju karte Europe, lifetime update , nedostaje li Rusija ili neka "bananna
država" može se dodati .
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks