Jel treba maknuti druge verzije iGO-a koje su eventualno inst. na mobu? Pretpostavljam da postojeca iGO mapa moze posluziti osim sys.txt ili i nju treba maknuti.
Hvala
Jel treba maknuti druge verzije iGO-a koje su eventualno inst. na mobu? Pretpostavljam da postojeca iGO mapa moze posluziti osim sys.txt ili i nju treba maknuti.
Hvala
Obavezno treba deinstalirati stari iGO (procedura u Androidu) .
Na SD kartici bi trebalo izbrisati kompletan " iGO " folder , jer se postavke ne nalaze samo u sys.txt , nego i u drugim folderima koji su važni.
iGO\ui_android
iGO\ux
branding.zip
data.zip
sys.txt
iGO\content\sheme
iGO\content\skin
Možeš zadržati , ako ne želiš stavljati druge karte
Folder "Map" , "Poi" , "Buildng" ...
Mapa "dem" nije bitna , samo prikaz terena - lijepše izgleda - druga slika gore (Zagreb , Slijeme )
Preporuka: Deinstaliraj aplikaciju i briši sve s SD kartice !
Ubaci karte koje želiš , sad je gore samo HR i uživaj !
Pripazi na podešavanje rezolucije , kako je opisano ...
screen_xy="1024_768:800x442/480x762"
Zadnji uredio walter66 : 07-11-2013 u 17:49
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Deinst. cu postojeci iGO a postojecu mapu cu preimenovat jer mi se neda ponovo sve kopirat ako mi bude trebalo za postojeci iGO. Rezu sam podesio sys.txt prema 1. postu. Hvala jos jedamput.
@walter66
Zasto kad se hocu vratit iz nekog menija na stranu prije kad stisnem BACK izbaci me iz programa? Jel sam nesto krivo ili...je to samo kod mene.
Zadnji uredio sasa g : 07-11-2013 u 21:56
Nisam razumio što si mislio pitat !
Kod mene normalno radi "Back" vraća mi s jedne na drugu stranicu,
ali neće izaći iz programa dok ne kliknem na "Izlaz"
* Da nisi osim mapa ostavio još nešto od stare instalacije (data.zip ,branding, sys.txt)
* Jesi li pobrisao folder "Save" ili sve što se nalazilo unutra . (Od stare instalacije)
* Nisam bez razloga rekao , da deinstaliraš i sve pobrišeš (cijeli folder iGO) ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 07-11-2013 u 23:18
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks