Link MapFactor v1.0.62.apk (application/vnd.android.package-archive) - 8.7 MB
UPUTE:
*** Pripaziti kod instalacije karata koje nudi aplikacija , preuzmite one besplatne .
Ponudit će Vam TomTom karte , koje normalno morate platiti , ali ako nastavite s
besplatnim , preko Wifi_a izaberite koje želite i skinite ih Free , i sasvim dobro rade.
Čak i više od očekivanog s obzirom na Free verziju , koja je ovdje ponuđena ... Po
meni su i bolje od TomTom_ovih , sliče na Google Maps , ali su precizne i kvalitetne .
Jezik ostavite na onom koji Vam je postavljen na uređaju , govorna navigacija je na
srpskom , možda sam previdio HR jezik govorne navigacije jer menije možete imati
na našem hrvatskom jeziku ili onaj koji želite na ovoj navigaciji . Na Google Play_u
od mene je ova aplikacija dobila 5 zvijezdica ...
Problem je jedino kod "skidanja" ponuđenih mapa (karata) , ekran pobijeli tako da se
ne vidi Download , ali pratite to na neki drugi način , dok se instalacija ne završi . U
slučaju da ne možete izaći iz "bijelog" ekrana nakon "skidanja karata , zaustavite
program "prisilno" ili restartajte Vaš pametni telefon ... Program zaglavi i ako mu se
potvrdi "Sviđa mi se" vidi na slici # 4 , radije stisnite "odustani" zašto pojma nemam ...

__
__
__
Odgovori uz citat
Bookmarks