Kakva je to astronomska pretplata koja stoji 1100 kn u dolarima?
Kakva je to astronomska pretplata koja stoji 1100 kn u dolarima?
Imao sam pretplatu na firmu "Flex Team" , ali sam je prebacio na privatno te su me stavili u "Extra Obitelj+ L" , pretplata je ista kao i prije 300 kuna
s ostalim pogodnostima koje su u to ulazile (neograničen podatkovni promet , besplatni razgovori u T-Mobile , bez uspostave poziva , SMS_anje ... ) .
Ovih dana mi to ističe i sad bih napravio produljenje ugovora na 24 mjeseca u tarifi "Plan za obitelj XL" koja je opet 300 kuna mjesečno ( 3 u obitelji ) .
Sad neznam dali napraviti to produženje odmah ili počekati neku bolju priliku . Telefone imam dobre tako da mi se ne žuri , a i ne želim previše potrošiti
jednokratno , recimo za iPhone ili neki od boljih Samsunga ili HTC_a . Možda bi dobro uzeti jedan od onih "plastičnih" iPhone u bojama oni se dobro
prodaju na "Njuški" ... Mobilni internet vrlo malo koristim (nikako) , uglavnom sam na Wirelessu , a danas ga već imaš kod kuće i u svakom kafiću ...
Razmišljam o prijelazku na nekog drugog operatora , ali ovih 300 kuna za Obitelj je u redu , tako da neznam što napraviti !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
postojeće promocije ističu u nedjelju navečer (prekostutra).
da sam na tvom mjesetu pričekao bih ponedjeljak da objave božićnu akciju, koju ....
tele2 predstavlja za točno 19 minuta
Bookmarks