Pozdrav i zahvala na prosvjetljenju cijelom društvu iz ove teme o 250w.

Meni kao oldtimeru i laiku je uspjelo nedavno uz vašu pomić, osvježiti ovaj stari uređaj s novom i većom karticom.
Moja rijetka dosadašnja putovanja autom su na oko 1000 km u krugu od Zagreba, Njemačka najdalje.
Nedavno putovanje BiH i Hrvatska, vrlo lijepo s garminom.

Potaknut ovim vašim pisanjem isprobao sam nekoliko kombinacija karata (copy/paste samo otključani .img i to samo na kartici) i došao kao laik do meni optimalne na ovo malo iskustva i spoznaje.

AdriaROUTE 4.30 NT (na karti ulice i zgrade, zelenilo, vode... / Ulice na traci i na karti npr. Karaznik)
CN Europe NTU 2015.20 (1) ALL (na karti samo ulice, bez ovog gornjeg u adria / Ulice na traci i na karti npr. KARAŽNIK kako i želim sa našim i velikim slovima ČĆŠĐŽ)

CN Europe NT 2008 predistaliran na uređaju i tu nisam ništa dirao.

Ova kombinacija karata po uključivanju nekad započne velikim slovima, nekad malim, pa se mijenjaju nazivi tokom putovanja.
Probao sam da mi je svaka od karata na kartici jednom gmapsupp.img pa drugi put gmapsup1.img misleći da je tu ključ rješenja, ali nije.

Kako starim slabije vidim, pa vas molim za malu pomoć.
Želim samo VELIKA slova ulica s našim slovnim znakovima i podloge iz adriaroute za naše područje.

To postignuće bi me razveselilo, naravno uz vašu nesebičnu pomoć.

Unaprijed zahvalan!