Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Threaded View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može biti da sam ja i stariji od tebe , ja još malo pa 60 za koji mjesec .

AdriaRoute može raditi i sama za sebe na SD kartici ili na uređaju (svejedno)

Želiš li novu CN Europe NTU 2015.20 koristiti na SD kartici ona u Garmin folderu moraš imati samo nju , a
    onu staru "CN Europe NT 2008 predistaliran na uređaju" koja više ničemu ne služi , nego smeta i to jako ,
    treba brisati , a na njezino mjesto staviti AdriaRoute 4.30 NT s istim imenom gmapprom.img .
    Na SD karticu stavi u Garmin folder novu CN Europe NTU 2015.20 pod imenom gmapsupp.img .
    Da bi uređaj vidio na SD kartici dvije karte moraš najprije napraviti update Tvog uređaje preko programa
    Garmin WebUpdater , inače je dobro napraviti update uređaja ...

Nije moguće mjenjati nazive ulica po želji VELIKIM i malim slovima , zavisi kako je to netko napravio od Garmin kartografa ili HERE od kojega su karte ... Spas je jedino kupnja većeg novog uređaja , a to ne znači da će za nas "starce" biti dovoljno veliko . Nekada smo imali one velike ekrane na računalu (kao stari televizor) i slova su bila čitljiva i velika , sada su noviji LCD (LED) monitori puno veći , ali su im slova mala (sitna) jer je rezolucija velika . Tako će biti i kod novijih i većih navigacija . Mjera 4:3 Wide koju ima Tvoj Garmin je najbolja ... Po potrebi mjenjaj naočale za daleko i na kratko .

Mislim da se to ažurira samo na servisu i naplate ti oko 150-200 Eura , tako je u Njemačkoj .
    Najbolje napraviti "update" , onako kako to inače radimo (Torrent+Copy&Paste) ,
    ako je moguće ...
    Postoji i sistem za ažuriranje "LifeTime" karata preko PC install locked , koje se kasnije
    prebaci na SD karticu ili neki drugi medij na koji taj mobilni GARMIN radi .

Zadnji uredio walter66 : 09-12-2014 u 11:01
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Slične teme

1. Odgovora: 30
    Posljednji post: 28-10-2013, 21:04
  2. Garmin nuvi 250w upload i otkljucavanje karti
    By Whistler in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-07-2012, 08:11
  3. Garmin nuvi 250W i AdriaRoute 2.0 problem
    By MarioN80 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-05-2008, 20:17
  4. Multimedija na Garmin nuvi 250w