Evo prvi preview.
Danas je predstavljena i Lumia 1320 - mid-range phablet. Dolazi na tržište početkom sljedeće godine. Dolazit će se WP8 GDR3 i Nokia Black.
Specifikacije
Evo prvi preview.
I prva prava recenzija. Sve u svemu, ok midrange uređaj, jedini veći nedostaci su mala interna memorija te kamera.
Malo razmatram i ovu ciglu od mobitela i čak mi se i sviđa. Baterija nije loša. U njemačkoj u dućanu sasvim solidna cijena za ovu grdosiju od 349 eura a do jeseni garant i na 299:
http://www.saturn.de/mcs/product/NOK...html?langId=-3
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Krenula je i u HR
Kada cijena bude oko 2500-2600kn, onda će biti zanimljiva.
Ima li ko iskustva sa ovim uređajem? Mislim ga se nabaviti do ljeta. Cijena mu pala na 299 eura u dućanu i ima dovoljno sve što mi treba + glance bez kojeg više ne ide![]()
Ja sam isto u razmisljanju za kupnju.
U Tele2 paketu kosta 2745kn ( http://www.tele2.hr/m/privatni-koris.../d460/?typid=1).
Samo me zanimaju iskustva.
Unaprijed se zahvaljujem.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
To tele2 bonovi ti je još preskupo. Već na njuškalu nađeš ih dosta do 2100 kn nov nekorišten i to je realna cijena i vani. Tako da za tu lovu stvarno dobar phone+tablet! Valjda će neko nabacit koje iskustvo ako ga ima.
Kolega sa posla ga je imao, pa sam se malo igrao sa njim...
Uglavom, software isti kao i kod drugih nokia lumia (samo je na ekran moguce staviti vise ikona), malo je prevelik za koristenje sa jednom rukom (sa dvije je dobar), sve radi jako dobro, fluidno.
Kamera daje jako dobre fotografije...
Po pitanju baterije i drugih stvari neznam, jer ga je kolega imao prije koji tjedan...
Mislim da sam ga vidio i u mercatoneu
Zadnji uredio Ico : 12-05-2014 u 16:23
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na mobileshop.eu se može naći po prihvatljivoj cijeni.
Bookmarks