U principu svaki je ok ako ti je cijena ok. Imam ringke slim case i fusion case.
Prvi za ljeto, mob nije puno deblji i dobar je materijal, ima veliki otvor oko slusalica pa mogu spojiti studijske sluske - minus sto ne stiti gornji i donji rub pa sam vec kucnuo mob par puta.
Drugi koristim na zimu, na bicikl i po kisi kada igram ingress (selotejpom zatvorim rupu od slusalice i usba) - case sve stiti, ali je mob malo deblji, plus sto mi slusalice ne stanu u rupu.
Probao sam flip case - lijepo, nezgrapno jednom rukom i ne pristaje mojim navikama koristenja moba.
Probao bez casea - jebena kamera svugdje grebe i zapinje.
Probao stickers folije od dbranda - meh...
Originalni caseovi su meni osobno prelijepi, ali cijeli net je pun losih komentara - visoka cijena, materijal se isprlja za par tjedana i nema sile da se ocisti, neki kazu da im materijal pusta boju. Mislim da se samo crni isplati probati, ali ima i jeftinijih crnih maski...
Osobno ostajem na ona gore dva casea i to su mi bila prva dva koja sam kupio. Sve poslije toga je imalo neke nedostatke koje nisam mogao zanemariti.

) - case sve stiti, ali je mob malo deblji, plus sto mi slusalice ne stanu u rupu.
Odgovori uz citat
Bookmarks