Xdrive GPS IP35 Navigation system, CPU: SIRF Atlas III AT640 400MHZ, Operating System: Microsoft WinCE,NET5,0 (Core Version), 3,5inch touch panel, TFT screen, Display color: 65K colors, Display resolution: 320 Pixels x 240 Pixels, Built-in Memory: 64MB SDRAM, Flash memory: 64Mb (NAND flash), Audio Format: WMA, MP3, Video Format: AVI, ASF, WMV, Photo Format: JPG, BMP, EBook: TXT, Battery: 3,7V 850 mAh Li-Ion Battery, Power input: DC 5V charger(for car)/Optional 5V AC adapter (extra cost), I/O Input Method: Touch Pen/Software Keyboard, Sensitivit
molim pomoć šta da ubacim naj novije od Eu materijala(ako netko ima link ) budući da sam pokušavao prvi puta u životu mjenjati mape ali bezuspješno
platforma je Microsoft WinCE,NET5,00 (Bulid 0 on may 14 2008)
Rom verzija V2.63.B48.826
Software V.5.24ci
unutra je nikada mjenjana Igo my way 2006 mart 6 2007 demo igo 2006 beta
(tako piše u detaljima od Igo) te mape čita ali nisu precizne
što sve može ići u ovaj model?
,spojen na usb ne komunicira uopće sa računalom,dakle samo na kartici su mape i ostalo
sadašnja Shell mapa ima upisano samo: \sdmmc\iGO\iGO.exe
unutar igo mape u SYS datoteci piše:
[interface]
;skin="igo_se1"
gxoff=1
[gps]
port=-1
molim za pomoć ako netko zna što da ubacim da je osvježim i ne lutam sa njom više!
pokušavao sam sa igo r3 navtek,ali mi izbacuje greške sa mapama neke,nešto sam propustio u obilju informacija i verzija raznih mapa. čitajući ovdje ali ne nalazim konkretno za ovaj model što i kako bi išlo...
hvala na svakoj sugestiji i pomoći!!!

!
Odgovori uz citat
pa dok ne nađe GPS prijemnik.

Bookmarks