a hebat ga...instaliraj dreamweaver, skini neki free HTML template sa weba, otvori ga u dremweaveru, promjeni tekst i slikice , sejvaj i uplodaj.....tak buš skužil kak funkcionira....kasnije se baciš sam na posao designaIzvorno postao zeus
![]()
da jebote zasto odustat barem napravi nesto, pa nije bas tako veliki bauk!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
a hebat ga...instaliraj dreamweaver, skini neki free HTML template sa weba, otvori ga u dremweaveru, promjeni tekst i slikice , sejvaj i uplodaj.....tak buš skužil kak funkcionira....kasnije se baciš sam na posao designaIzvorno postao zeus
![]()
ajd ako se nekom da da mi objasni kako to sve koji program i sve ostalo,glupo mi je da ne koristim na ht onih 5Mb,ako može molio bi sve detaljno.Opet me zanima
Zadnji uredio Zeus : 22-02-2005 u 22:25
...usput jel' tko probao NVU???
pojasni dmi, ne znam sve kratice
...free projekt na Mozilla bazi NVU je web razvojni alat za izradu web stranica (mislim da je sad negdje u verziji 0.82) u biti ako se već služite FF-om i TB-om sad samo probajte NVU (jest' da je to još beta programa ali radi)...
Najjednostavnij ftp program:
TOTAL COMANDER
Ima na sebi ftp poslužitelja,upišete ime hostinga,user name i pasword on lijepo se ulogira i onda samo kopiraš s mjesta na disku na mjesto na net-u)
Ajd mi malo više pojasni
A što ti točno nije jasno, treba ti adresa servera, username i password og hostinga na kojem se nalaze stranice, onda te podatke uneseš u ftp program i spojiš se. Ostatak je poprilično intuitivan...
Da ti kažem,nemam iskustva s tim,nikad prije me nije zanimalo,ajd ako znaš pomozi tj. da me vodiš dok ja to radim,ako hoćeš javi
Sve sam ti napisao gore...
Ja to opet ne kužim
a nemoguće je da ne skužiš??? kak ne znaš dizati fileove? sve je gog objasnio... što vi nemate informatike u školi?
Za program mi nije jasno,koji???
program za upload fileova ili za kreiranje weba?
Ajd mi reci postavke za onaj host što si dao cyberu u njegovoj temi
ak si mislio na ovaj:
registracija na: www.250free.com (npr zeus.250free.com)
host address: ftp.250free.com
port: 21
username: zeus
password: šifru koju si odabrao
ak ne ostavit ću odgovor u onoj temi
ne nego onaj org free,stavi tamo
Bookmarks