Hard reset jedino...time gubiš sve podatke s uređaja (ali ne i sa mem. kartice ukoliko je u uređaju) te uređaj postavlja u stanje kao kod prvog uključenja.
Pozdrav,imam ZTE (VIP) Racer II i stavio sam si za otključavanje mobitela jel otiske,taj sam mobitel spremio i zaboravio i sad ga nadem i idem radit otiske i nakon nekoliko pokusaja bam,pise previse pokušaja..i sad me traži email i lozinku..Email znam ali lozinku ne,da li ima nekakav način da to riješim,hvala puno![]()
Hard reset jedino...time gubiš sve podatke s uređaja (ali ne i sa mem. kartice ukoliko je u uređaju) te uređaj postavlja u stanje kao kod prvog uključenja.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Googlo sam i pokusavao sam radit hard reset ali kad stisnem volume - i power button pojavi se zelena ikona i nece dalje.software za hard reset nesto ne šljaka,pa ako mi mozes baci kakav naputak i neki link pa da se rijesi,kad te vidim imas piće![]()
Volumen - i power ... nakon što se pojavi logotip (zelena ikona) pritisnite Volume + - zajedno.
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
kad se pojavi zelena ikona jel,samo mi tipke počnu svijetlit i nista kad stisnem + i - volume...:/
Evo tu video upustvo
http://www.youtube.com/watch?v=g_TxQKggtLM
Ako ti je tel dekodiran , hard resetom ponovo ce bit sim locked na mrezu sa koje je kupljen !
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
probao sam i nece samo blinka,znaci nista jel..??
Bookmarks