Samo info.
Kupio Nugals staklo za iPhone.
Super je. Ima na eBayu. Kosta cca 75 kuna i dolazi iz Engleske.
Preporuka.
Napravio update tweakova na cydiji i ne radi mi vise hide alatm icon u status baru. Imao sam to preko Coky tweaka. Ima netko neki drugi tweak da radi vezano za alarm ikonu u status baru? Hvala
--
. [Lejzermaster]
Samo info.
Kupio Nugals staklo za iPhone.
Super je. Ima na eBayu. Kosta cca 75 kuna i dolazi iz Engleske.
Preporuka.
--
. [Lejzermaster]
Može li preporuka za neku dobru foliju za ekran? Znači samo prednja folija, stražnja mi ne treba jer mi je telefon u kejsu... i po mogućnosti da se može kupit negdje u zagrebu... znači tražim nešto kvalitetno i da nije cijena napuhana
Vidi od RockyMobile na Ebayu jel ima. Kvalitetne a jeftine folije
Imam ti ja neke folije. Mogu ti pokloniti. Koliko su kvalitetne ne znam.
Nego ovo staklo ti je zakon.. Razmisli o tome..
Izguglaj nugals video pa pogledaj pa pogledaj filmice![]()
--
. [Lejzermaster]
Jel mogu free online vidjeti preko imei-a dali je telefon zakljucan na neku mrezu?
--
. [Lejzermaster]
imam jedan problem..
jučer nadogradil iphone 5s iz tcoma , otključan bio sa njihove strane,imam za to potvrdu na mailu i sad više ne prima VIP/TELE2 karticu.. tcomovu uredno prepoznaje,za ostale kaže kako nisu podržane..a na ios 8.1 je sve uredno radilo...za vikend ubacim uvijek drugu karticu u njega,drugog operatera i sve šljakalo do jučer..
kaj sad da radim?
Ovako, ako je iPhone otključan onda je otključan i na 8.1 i na 8.2 i na bilo kojem softweru na koji se nadogradi...
Postoji mogućnost "relocka" ali to je druga priča i mislim da nema veze sa tobom.
Da sam na tvom mjestu uradio bi Restore kroz iTunes, sa Tele 2 karticom. Ako se ne aktivira onda je zaključan...
jesam restore,ali ništ..
bio u tcomu, riješili mi za 2 dana uz ponovni unlock..
eto njihovog odgovora:
poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu, u nastavku dostavljamo odgovor.
Napravljen reset unlock... appleov bug nažalost...
Vaš iPhone uređaj je otključan. Molimo umetnite SIM karticu drugog operatera.....
zna i Apple pogriješiti......![]()
Padam s kruške al da pitam. Pronašao sam 5S nitko se nije javio a obavjestena je policija ali im ga nisam htio dati. Kako ga hard resetirat da ubije ama baš sve u njemu. Ostao je account od prošloga gazde i ne da se obrisat. Hvala.
To se ne može. Možeš ga postaviti kao novi iPhon ali ga ne možeš aktivirati bez lozinke.
Ubacen je novi Apple ID ali htio sam svejedno hard reset ali izgleda da to za iPhone ne postoji kao na Androidu. Hvala svejedno.
Imaš reset u opcijama koji briše sve i vraća na tvorničke podstavke. Ili restore preko iTunesa na računalu.
Jel moguce okljucat iPhone 5S koji je zakljucan iCloudom?
AKo da,kod koga i kolika je cijena?
Unaprijed hvala
Nije moguče. Treba ga vratiti pravom vlasniku.
Jel netko preuzeo 9.0 ?
Da li je uopce dobro ici sa 8 na 9 ?
Meni radi potpuno normalno.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Pitam jer kad sam na 4S sa 7.. prešao na 8... u roku par tjedana otišao chip Wi-fi i nije bilo popravka. U servisu su okrivili software jer kao 8 nije predviđen za 4S
Glupost su ti rekli. Moj 4s bio na 8.4.1 do jučer a sad je na 9 i radi ko zmaj.
Bookmarks