malo glupo pitanje,na službenoj stranici europe.oppostyle piše available languages i svi su osim engleskog jezika..jel to moguće da izbornik nemre biti na engleskom a od ovih ponuđenih nije baš da znam portugalski ili njemački![]()
malo glupo pitanje,na službenoj stranici europe.oppostyle piše available languages i svi su osim engleskog jezika..jel to moguće da izbornik nemre biti na engleskom a od ovih ponuđenih nije baš da znam portugalski ili njemački![]()
Ima eng jezik netrebaš brinuti.Ovo o čem govoriš je za Beta firmware(taj njihov ColorOS).
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
pozdrav,stigao mi je mobitel,jednostavno sam oduševljen s mobomzanima me jedino,sad sam ga skroz ispraznio dok se nije ugasio i upravo ga stavio puniti,dali je dovoljno kaj bu se punio do 7 ujutro ili je potrebno punjenje od 24 sata,tak sam barem čuo..
Prije svega drago mi je da se ovoliko ekipe javilo u ovu temu. Nisam bio par dana uz net pa nisam redovito citao.
Hvala Karlu na detaljnom pojasnjenju roota - javim se ako zapnem - imam jos 10tak dana slozenog posla, nakon tog bi mogao pokusat.
Hvala walteru na programu - nisam koristo al pokusat cu.
i n3m3s1s - odlicno, pogledat cu za taj kabel malo - znaci 3.5 mm audio sa svake strane muski ulaz!
E sad o Oppu - ja sam u ovih 9 dana prezadovoljan. Kupio sam nesto aplikacija koje su mi trebale, nesto sam i uzeo sa "strane" na test i moje potrebe su [glede toga] zadovoljene. Cini mi se kamera nesto losija nego kod ovih EU brenova al nije to lose, mozda je do same aplikacije (tj. mozda bi se mogla) i poboljsat s necim tipa Zoom FX ili VIgnette.
sad u ova dva dana kad sam bio krcat poslom i nisam previse tipkao - ujutro od 6 pa na vecer do 10 padne mi postotak od 100% na 49%. To je meni i vise nego zadovoljavajuce. [di ste vi nasli taj on screen time?]
I samo jos jedna stvar - mobitel me trenutno smeta samo s jednom stvari.
Kad me netko zove - ekran mi je "crn" (ugasen - al vec zvoni) i ne vidim tko zove [to traje izmedu 1-2 sek]. I onda kad ga uzmes u ruku (sa stola) onda se upali i vidis prikaz pozivatelja...
Javlja li se to vama kod vaseg uredaja? Jel to kakav "bug" i moze li se to kako rijesit? mozda i u postavkama postoji stogod?
Hvala
Bookmarks