Evo, da se i ja pohvalim, od sredine prosinca sam vlasnik Z1. Imao sao par dana i običnu Z koja mi se čini dosta boljim i kompaktnijim modelom od ove preteške cigle.
Da, mobitel je stvarno velik, prevelik, a barem ja imam velike šake i prste. Nekako sam se privikao, ne mogu još reći "navikao".
Sada, par pitanja-T Mobile nudi uz WALKMAN aplikaciju i Deezer, koji je načelno jako dobar program, ali događalo mi se da pjesme na WALKMANU odjednom stanu. Znači slušam dvije pjesme, i odjednom odsvira 60% treće i pjesma jednostavno stane. To me dovodilo do ludila pa sam formatirao MMC i napravio hard reset. (ima li možda Deezer prste u ovome)? Inače, kada isključim data-promet, WALKMAN može svirati i po tri sata bez greške.
Imam 5 mail accounta i svi se sinkroniziraju približno u isto vrijeme. Ne znam što uzrokuje taj nagli prestanak sviranja pjesama. Doduše, otkada sam ga resetirao, prije 12 dana, samo jednom, ali koga je zmija ugrizla i guštera se boji.
Ljudi je li pametno napraviti Restore sa starijih Xperija? Imao sam XT i imam nekoliko Backupova. Učinio sam jedan restore i tu su se pojavili razni programi koje nisam osobno instalirao na Z1 ali ih je imala T, tako da ih nisam mogao ukloniti jer se nisu pokazivali u Popisu aplikacija. Npr. Accuweather, nigdje ga nije bilo, a imao sam njegov widget.
Pretpostavljam, osim restorea Imenika i poruka, ne raditi ništa drugo.
Za sada su mi dojmovi izmiksani. Ponavljam, zbilja je velik i dosta teško se nosim s time. Mogu reći čak da radije katkada uzmem XP koja mi je zamjenski mob za neko pretraživanje ili SMS-anje...
Kamera, nisam se niti nadao nečemu spektakularnom, ali nije mi nešto. Fotke su malo bogatije detaljima, ali po meni nedovoljno za 21MP kameru. Snimanje videa pati od neprestanog namještanja fokusa tako ako snimam npr. kakav bend, tj. koncert, bude tu svašta.

Odgovori uz citat
Bookmarks