Malo vise napisi..da li je nov ili si ga uzeo polovnog..napravljen root..stavljen neki rom?
prvo bi trebao pokusati obicnim restartom
btw dobro nam dosao
edit: kaj se tice tipkovnice u postavkama iste iskljuci T9
Pozdrav svima.
Imama HTC Hero već nekiliko mjeseci te su se počeli javljati problemi. Kada na tipkovnici prilikom pisanja poruke pritisnem npr. razmak, mob poludi i odjedanput počne sam od sebe pisati nepovezana slova, ili kada pritisnem neko slovo on prikaže to slovo i još 3 na tipkovnici... i kod mjenjanja onih radnih površina tj. ekrana, prebacim se s jednog na drugi i onda počne titrati i sve se vrte u krug bez prestanka...pa me zanima dalji je to do ekrana ili do samog softwera...mogu to kako sam riješiti?![]()
Malo vise napisi..da li je nov ili si ga uzeo polovnog..napravljen root..stavljen neki rom?
prvo bi trebao pokusati obicnim restartom
btw dobro nam dosao
edit: kaj se tice tipkovnice u postavkama iste iskljuci T9
uzeo sam ga polovnog od jednog lika koji ga nije jako koristio...ima ROM manager v4.3.2.4 ...android 2.3.7...za root neznam
probao sam sa restartom ali i dalje je isto, malo se oporavi kada zaključam i ponovno otključam ekran...
hvala![]()
haha evo sad isključim![]()
Jedno bezvezno pitanje ali jel ti je 3g upaljen?
Znam da se na frendovom mobu događa ako upali 3G da mu poludi ekran.
imam postavku da se ovisno o jačini signala mjenja između 2G i 3G..sad ću stavit samo na 2G pa da vidim ^^
ne, moj ekran je lud i bez 3G xD
Zadnji uredio Batista : 28-07-2013 u 11:28
malo off
posto sam cesto odsutan od doma ili od izvora struje (moracu si kupiti solarni punjac..kako przi pun je za pol sata) meni je stalno na 2g..inace mi na wildfire s baterija crkne nakon pol dana prebacivajuci...
da se vratim na tvoj problem..pricao sam sada sa frendom koji je imao problem kao i ti na istom mob-u..kako je imao napravljen backup rjesio ga je tako..kaze da je danima sve pokusavao..vremenom se poceo i smrzavat...preporucuje da se instalira novi ROM
mene isto baterija khm khm, moram novu nabavit
dakle napravim backup i onda instaliram novi ROM...imaš kakvu preporuku za ROM?
inače hvala puno![]()
napravis backup imenika..slika..glazbe i slicno...cjelokupni backup se ne isplati jerbo nema koristi kad je mob u banani
skini si sa marketa Root Checker pa provjeri da li je root napravljen iako mislim da je posto je na 2.3.5 (ginger.)
nema problema..zato forum i postoji
edit:
pardon 2.3.7![]()
aha, tnx još jednom sad ću to napravit pa da vidimo, drži fige xD
ROM koji bih ti preporucio
KAKO napraviti root ako isti vec nije obavljen
ako nije napravljen root najvjerojatnije ces morati napraviti i unlock bootloadera
izvadis bateriju na par sec te ju vratis..drzis volume down tipku te pritisnes power
kad se pojavi bootloader i vidis da ti pise S-OFF onda si sreckovic te mozes zaboraviti unlock bootloadera jerbo ti nece trebati
ako ti pise S-ON onda na zalost ti ne preostaje nista drugo nego obaviti unlock preko HTC Dev..potrebna besplatna rega...samo pratis uputstva
jbt nemogu praktički ništa napravit kolko je ekran sjeban
otključan je i oke je to ali nemogu downloadati..baca grešku neku,neka si provjerim internet vezu i sd karticu a sve je
uredu -.-
imam Superuser a i backup je obavljen....kak sam shvatio prema mojem mobu prvo moram skinut ClockWorkMod da bi instalirao novi ROM...a ne mogu instalirati CWM, moguće da ne mogu jer ipak nije rootan?
ako je rootan onda ima i CWM.a i imas super user sto se dobije samo ako je mob rootan
skines si ROM na comp i prebacis na karticu u obliku kako si ga skinuo..ne raspakirat nista iz zip-a
ugasis mob..izvadis bateriju na par sec te ju vratis..stisni ovaj put tipku home te ju drzeci stisni power
tako ces uci u recovery mod
1: Wipe off all including ext partion if used
2: Flash rom
3: Reboot
to bi trebalo biti to
zaboravih jednu jako vaznu stavku..obavezno prije svega napuni bateriju do kraja
ma **** me smotanog xd
evo upravo skidam elelinux
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 14:46 ----------
buraz radi dobro za sadahvala još jednom, dužan sam ti
![]()
haha vjeruj da hoću![]()
a još samo reci, ovako informativno, kaj ak se problem vrati? ponovim postupak ili?
Ako se problem opet pojavi, ja bi na tvom mjestu počeo sumnjati u hardver.
ee i ja, jer sad sam se malo raspitivao o problemu i zapravo to je čest problem na modernim mobitelima, ima naziv GHOST TOUCH, jedni vele da se može riješit ako namotaš bakrenu žicu oko priključka punjača a drugi da je digitalizer u pitanju...sad neznam, ako se vrati probat ću sa žicom, ako ne, stavljam novi digitalizer ako i to ne...onda stavljam mobitel pod auto xD
Bookmarks