Kod mene nema takvog problema, sve je u redu s tom tipkom.
PREDATOR
Da mice se home button. Nisam to smatrao bugom nego sam mislio da se na svima mice, sta nije tako?bar koje sam probao se micu. Probaj stisnut home button palcem i kruzit, kaj ti je skroz utegnut pa se ne mice?
Mislim to me ne smeta osim kak se nekad cuo klil-klik kad se stiskao. No vecinom je necujno sto je ugodnije. Koliko sam primjetio na svima se moglo micati nekima malo vise nekima manje, moj ima tek 2mjeseca.
Ja sam nakon s2 navikao na samsung znj jeftin drekast izgled i izradu, "sminkerski" rub koj se oguli u djepu nakon par mjeseci i izgleda uzasno. Note 3 mi je prvi koji mi se svidja jer je pozadina neobicno dobra, a prednji dio skoro cijeli ekran pa dobro zgleda. Jedino me brine rub da se ne guli i opcenito taj ti alu detalji.npr rub oko home buttona, za sad je ok sve bez crte al mi se cini grebivo.
Sto se tice home buttona meni ne smeta vise nisam primjetio klik feeling koji nije bas premium ali citao sam da se nekima i ostane utisnut gumbic haha, valjda nece tak.
Inace me odusevljava u odnosu na apple iphone/ipad koji su mi bas svi stekali neki vise neki manje. Neki uzasno iritantno nekad iz prve nekad 5puts klikas koma od home buttona.
Al kad citam da ekipa vraca 2puta mob jer mu se malo pomice home button i treci normalno dodje isti hahah. Dok nije zastekao ni jednom do sad zadovoljan sam.
A jel su se nekome grebali alu detalji, ili ekran.to me vise zanima, ovaj gorilla 3 bi trebao biti extra otporan pa napokon nema potrebe za folijama i slicnim sto me preporodilo nakon xperia.
bio nekad oglas...
Prezadovoljan... ima ok podrsku... omega files se azurira svako malo... u slučaju da sa romom nekaj ne štima u svega par sati, mozda dan-dva rješavaju bugove...
Nisam probao niti jednog drugog... još od S2 vjeran Omega Timu... probao sa S3 par drugih romova i AOSP ali se uvijek vratio na (Sammy) Omegu...
Evo probao ponovo home button i nema nikakvog pomaka. Mob je star dva mjeseca i kupljen je u Francuskoj i za sada radi bez najmanje greske. Sto se tice grebanja ruba imam silikonski case pa je zasticen ali ovako na prvu ne izgleda mi da bi se bas lako mogao izgrebati. Cekam da mi dode 4.4.2 a onda bi ga mozda rootao i stavio omegu koju sam imao na s4. Uglavnom ja sam jako zadovoljan sa mobitelom.
PREDATOR
Sinoć mi je stigla nadogradnja na Kit Kat 4.4.2 . Za sada nisam primjetio neke promjene osim malo kozmetičkih... pričekat ću da stigne 4.4.3. i onda bi ga rootao.
PREDATOR
jedno pitanje. kako se narihta glasovno biranje
kontrolu glasa sam ukljucio ali hocu da imam glasovno biranje kontakata.
To sa home tipkom mogu samo reci da se evo i kod mene malo klima. Jacim stiskom tipke uz pomicanje palca u lijevo ili desno zna zaglaviti. Ali tako ne stiscem tipku home. Sto se tice ovih sjajnih bocnih dijelova ne znam kako ce se ponasati. Kupio sam od cellularline flip cover koji ga full stiti po cijelim bocnim stranicama. Usput za 69 kn kupio i 2x foliju origigi samsung za note 3 koja je lijepo sjela... sad ostaje da vidimo. Azuriran je na 4.4.2. Za sad se malo jace zagrije kad igram candy crush :-) Jos ne mogu skuziti kako iskljuciti moj casopis apk. Iskljucim aktivaciju putem home button ali ne mogu iskljucit aktivaciju flip prstom prema gore. Zanima me i LTE. Kako se on mamifestira ikonom na displayu? Kao H+ ili ....?
Zadnji uredio mario30 : 19-09-2014 u 22:45
U postavka moraš pronać gesture options i staviti neku drugu opciju za taj pomak prstom.
H+ nije LTE.
LTE se manifestira sa ikonom LTE.
Pretpostavio sam da bi trebalo biti tako. No gdje je u Zg pokrivenost LTE kako bi osjetio cari downloada...? Imam verziju Nota 3 LTE SM-N9005.
A na kojoj si mrezi?
Vip
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Bas pogledao,mamu .. h..em i vipu. Nisam pretplatnik nego vip me i ne mogu aktivirati lte mrezu. Koliko toga procitam o mobilnim komunikacijama i rrudim se biti koliko toliko u nekakvom trendu... ovo mi je promaklo. Starim u 3pm. Ali happy sam jer imam malu curicu, princezu koja mi vecinu vmena oduzima i pretvara ga u carobni svijet. Sorry na OT, ali bas gledam kako mirno i bezbrizno spava...
Evo par slika mobitela u fotrolici i home tipke na mobitelu kako izgleda kad se zaglavi:![]()
Ima li vas jos s ovakvim home button om?
Uzasno izgleda u torbicia lte ma bezveze to je prvo sto iskljucim kod mobitela. Jer i u zg stalno se gubi signal pa ga imas ili nemas. Fino normalni 3g h+ i uvijek radi kak treba.
bio nekad oglas...
Nemoj zahebavat ☺ No, imas li ti problema s "kuca tipkom" ?
Imate na YT filmić gdje lik ima sličan problem.
Ne znam koliko tipka može biti "normalna" s obzirom da ima senzor u sebi, ali ovo bih ipak ubrojio u propust kod proizvodnje. Nažalost, poznajući Agramservis, reći će da "nema potrebe za zamjenom sve dok služi svrsi". Da se obratiš Samsung centrali?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je home tipka dobra, bez ikakvih pomaka i zaglavljivanja...
PREDATOR
Nema ni meni prilikom normalnog koristenja zaglavljivanja tipke. I ne mislim zbog toga mijenjati telefon. Ovo se dogadja kad se tipka forsira pritiskom u jednu ili drugu stranu jacim guranjem. Probao sam nekoliko telefona N3 i imaju isti problem. Rasprava je da je gotovo svaki takav. Jedino se spomimje na nekoliko mjesta kako bijeli nema tih "problema". Imam pravo na zamjenu u roku 7 dana i garanciju 24 mjeseca. Nekako mi se ne da, koliko god do zvucalo bezveze. Jer ima ljudi koji su isli po druge i opet se susretali s tim tkz. problemom... Istina je, zanimaju me iskustv i vas forumasa. Za sad jedan nema tih problema, kako drugi stoje s tim???
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
Kad smo kod home tipke imate u ovome video zapisu od 6:20 minute spominjanje iste... Uostalom, cijeli video je samo o Note 3, vrlo detaljan pa tko voli neka izvoli http://youtu.be/l3mbkoXCMhs
Danas sam obisao par ducana jer sam htio reklamirati note 3 radi tipke home. No ni na jednom od izlozenih kao ni onih koje sam provjerio direktno iz kutije tipka home nije bila fiksna i bez problema. Zakljucak je da ga necu reklamirati. U ducanu u kojem sam ga kupio otvorili su mi 3 komada crnog i jedan bijelog ( bili susretljivi) svaki ima taj problem. Neki jace izrazen neli manje. No problem postoji, ako se uopce moze nazvati problemom. Jedan model S5 je imao isti problem. Ducan se mark izlozbeni model. Sad me jos zanima kakva su vam iskustva s baterijom na 4.4.2. Cini mi se da se baterija nesto brze trosi. Cekam da napravim koju sliku ekrana potrosnje baterije radi usporedbe. Moram jos priznati da mobitel radi super. Brz je, ekran mi je odlican, zvuk takodjer. S pen je mozda malo u lagu, mozda zbog screen protectora... Ne znam. Uglavnom, za sad sve 5. Za bateriju sam subjektivan. Mnogo toga je iskljuceno. Pa molim vasa iskustva.
Evo malo detalja o mojoj potrosnji baterije:
![]()
Pitanje:
Kad mi je zaslon telefona zakljucan i otkljucava se klizanjem, da li je normalno da ako ne diras ekran vrhom prsta, ekran reagira na nacin da animacijom prati pomake prsta, bez da otkljucava zaslon?
Bookmarks