Fora je u tome ,ato je sve - što je na auto- pogaseno
Dakle samo ja bi trebao to moći mijenjati,ali njemu svjetlina skače gore dole svako malo.
Na note 2 nisam to prijetio.
Pa pun je net o ovom problemu i svi se žale.
Užasno iritira![]()
Ma ista stvar ti je je i na note 2 i neznan kojim još uređajima, ali postavi da ti ne mijenja svjetlinu sam već ti i problem riješen uz malo lošiju bateriju.
Fora je u tome ,ato je sve - što je na auto- pogaseno
Dakle samo ja bi trebao to moći mijenjati,ali njemu svjetlina skače gore dole svako malo.
Na note 2 nisam to prijetio.
Pa pun je net o ovom problemu i svi se žale.
Užasno iritira![]()
Zadnji uredio smogovac : 12-11-2013 u 03:32
Mi moze netko objasniti taj famozni Knox? Kaj je to? Znači vidim da sada sa updejtom na 4.3 svi Samsungovi uređaji dobivaju to. Najviše me zanima zbog roota.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Zanimljivo
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Radim u jednom takvom ducanu i vjeruj mi da pamtimo koju verziju chipseta ima pojedini model (a izbacuju ih ko Avast update-ove) ispalili bi nakon mjesec dana. Vama koji ste par sati dnevno na gsmareni je to mozda najosnovnija stvar al gledaj da vecinu kupaca zanima "koliko kamera ima mpx i kolika mu je memorija"![]()
Gledaj frende,ja ne radim nigdje i sve znam o svakom mobu i nisam ispalio.
A ti kako radiš u takvom jednom dućanu moraš imati sve potrebne info o proizvodu kojeg hoćeš prodati.
Stvarno ti je sjajan pristup![]()
Zadnji uredio smogovac : 17-11-2013 u 03:00
Radio sam u jednom takvom dućanu i bilo bi me sram ne znati takve stvari. Niko te ne pita chip Nokije od 200tinjak kn, ali te tvz top modela. I vjeruj mi ti koji jesu satima na GSM areni njih najmanje zanima chipset, njih zanima kamera, a u pravu si kao i većinu kupaca. A opet ima nas par šta nas te stvari s razlogom zanimaju jer određuju koji ćemo mob kupit. A kupujemo ga u prodavača koje nažalost gadeti većinom ni ne zanimaju, već su ili tu ili preko veze ili su sss trgovci. Da se razumijemo, niti mislim da si ti osobno tu preko veze, niti sss trgovac, već navodim većinu...
I da, kao trgovcu stvarno ti je sjajan pristup :sly:
Zadnji uredio mata : 17-11-2013 u 17:08
Koji pristup, ne kuzim? Apsolutno svakom kupcu odgovorim 110% na pitanja koja ga zanimaju, samo uvijek ima onih koji ce te "prcat" 20 min sa kojekakvim pitanjima, ili jednostavno zeli dokazati da zna vise od tebe, a na kraju nece nista kupit naravno.
Al sad je debeli offtopic.
Ajde da onda završimo sa debelim offom. Ja te razumijem jer istina je da 70% dolazi prcat i prca baš za frustrirat svakog normalnog. Ja sam imao evo recimo čovjeka kojemu sam svaki dan, doslovno otvarao iz vitrne N72 i palio ga i taj nikad nije kupio taj mob. Međutim ipak mislim da ipak osnove top modela treba znati, bar reći... Evo neznan napamet, ali mogu vam provjeriti. Eto to je po meni jedan normalan pristup bilo kojeg trgovca. Nadam se da je i tvoj takav. Svi znamo da se ne možemo posvetiti svakoj osobi 100% uvijek, ali... Istina je da najmanje kupuju oni koji najviše ispituju...Ma sve je to nebitno jer svatko neka radi kako on misli da je najbolje.
Čitam danas da će sammy prvu godinu korištenja note3 biti pun razumijevanja. Odnosno, ako vam slučajno padne ili ga smočite, sammy će sve riješiti u garanciji. Svakako, hvalevrijedan potez samsunga. E sad, jel to zato jer očekuje da bi moglo biti greška jer je note3 dosta brzo izašao ili je samsung odjednom postao dobri duh mobilnih brandova. Vidjet ćemo. Ja bi rađe da sammy malo uže surađuje sa devovima i otvori svoje kodove, ali eto, ni ovo nije za baciti :-)
Al to je za uređaje kupljene u određenom razdoblju samo. Mislim da je 25.11 do 31.12 to samo.
Ne znam točno di, čak sam 90‰ siguran da je naša stranica. Sigurno je to jer je neki naš lik od Samsunga komentirao, kako sve, doslovno sve radimo mobom, pa je kao normalano da se ili smoći ili nešto razbije. Recimo note i note2 imaju jako glupo napravljen audio "kolo" koje u 80% slučajeva zahtjeva promjenu cijele ploče, ako se odvoji od nje, jer ako samo kolo promjenite velika je mogućnost da mob uopće ne upali...
Dosada je to isto Samsung priznavao u garanciji jer je to mana već poznata, pa sad ko zna šta je u N3...i kako je unutra. Treba otvoriti, pa vidjeti.... Inače, jel ti N3 na snapdragonu? Jesi ga rootao? Proces je potpuno isti kao i kod note2...
---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:46 ----------
Evo ti link
http://www.svijet-androida.com/25/11...e-ili-smocite/
Izgleda, čak i stara vijest po datumu.
---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:47 ----------
Jesi siguran? Glupi Samsung, čak me to ni malo ne iznenađuje.
Ako to rade zbog čega kažu da rade, onda datum kupnje nebi trebao imati nikakav utjecaj. Kao u 4.4.2014 ne postoji mogućnost da se smoći ili da padne. Onda su mogli to nazvat nekom akcijom, a ne ko fol razumijemo i brinemo za naše kupce. :sly:
ma Samsung mi se srozao u očima definitivno,prvo Knox,a onda sad i ovo sranje sa promotivnim razdobljima.pa jel nisu mogli za sve one koji kupe Note 3 do 31. 12 omogućiti iskorištavanje ove dodatne garancije![]()
Evo, sami vidite da su baš...
Jedini problem je šta se htc srozao, sad ovaj zadnji nisan imao prilike testirati, ali moj desireHD(nekadašnji flagship) je uz katastrofalan zvuk imao toliko lošu bateriju da je to neopisivo. A tada su svi modeli imali lošu bateriju... Nešto tu nije štimalo. Inače probavao sam i druge baterije. Plus, ono metalno kućište, kad to padne... hm... ne vjerujem da bi izdržao ovo šta je moj note2. Ok, da sad ne pišem kilometrima, htio sam reći da htc, ne hvala.
Praktični ostaje Sony kao jedini iole ozbiljan izazivač Samsungu. Ali, koliko su stvarno dobri? Neznan...
Možda, neko ko ima XperiaZ ili Ultru može napisati nešto. Pogotovo, ako ga je rootao i probao koji rom...
Ja bi uzeo vjerovatno neki nexus, ali da ga radi Samsung, ali ne vjerujem da će se to više ikad desiti. Pogotovo bude li se par motoroli pokazalo ok.
Mada, Note2 je još uvijek vrhunski mob i bilo koji novi android će raditi na njemu savršeno, pa možda i ne treba žuriti. Bar ja neću. :-)
meni je Note 2 bio super,ali problemi s punjenjem(oko 4-5 sati s bilo kojim punjačem i nisam htio opet slat na servis),a i zagrijao se za Note 3 i isto tako brzo ohladio kad sam pročitao ono o Knoxu....
jedino znam da Sony neću,prije Nexus ili Motorolu pa možda i HTC....
i ne brini mata Note 2 je još uvijek zmaj.isprobao Xperiu Z,S4 i i sad G2 i odgovorno tvrdim po ničemu ne zaostaje u nijednom segmentu,dapače....![]()
vjerujem da ne zaostaje jer hardverski niti jedan od tih nije jači, osim N3... Ma stvarno me nije briga, više pratim sve to jer volim, nego šta ću sada mijenjati mob. Već sam rekao, do ljeta sigurno N2 će služit, a onda ćemo vidjeti.
ma je, Note 3 je čudovište,ali čitam da i on povremeno štuca na stock romu.i šta onda napravit?čekat da ga ispeglaju ili rizikovat sa rootanjem i trajno izgubit garanciju....ako se Samsung odrekne tog glupog knoxa,možda mi opet dođe u obzir.
pa gledajte samo šta rade Oppo i Xiaomi....podrška,briga o svakom kupcu,savršen dizajn,metalna kućišta,vrhunski hardver i sve po dosta nižim cijenama od razvikanih igrača....
Ja nemam pojma o ton knoxu... kupio n3 i gear
upalio stavio omega rom gore i samo updateam romove
(Ista prica jos od s2)
Kaj je taj knox uopće?
N3 je sve moguće samo nije mobitel...
)
Dal ti skače(gore dole za oko 30%7svjetlina ekrana nakon sto ga malo koristiš?ja sam ga samo zbog toga riješio...to me izludivalo..
Zanima m samo dal je to je mojem bilo ili je češći problem?
Vani se puno njih žali,tu nitko![]()
Nakon nešto više od 2 mjeseca korištenja nemam zamjerki na svijetlinu, svijetlina je uvijek ista tako da je bila stvar u mobu valjda![]()
Bom Chicka WahWah
Muci me to sto po netu svaki 3 lik o tome priča...uzeo bi ga opet,ali me frka![]()
Jesu stavili neke razloge zakaj se to događa, rješenja?
Bom Chicka WahWah
Bookmarks