To bi mogao biti Noise Reduction. Otvori Phone, stisni Menu i otvori Call Settings i makni kvačicu s Voice Enhancement ako je stavljena.
Pozdravljam i ovdje..
Dali netko od vas kompetentnijih zna kako i na bilo koji način,osposobiti zvuk u slušalici da ne pali i gasi non stop glas sugovornika?Odnosno kad druga strana prestane govoriti da ne iskapča zvuk u slušalici..nego da jednostavno prenosi sve s druge strane.
Inače,nakon kojekakvih Z,Z1,S4,S3,Z1c,..mobitela je iznenađujuće zanimljiv i potentan.Svakako bih ga zadržao,ali nemogu nikako svariti taj tip reprodukcije glasa..
Hvala,kako god.
To bi mogao biti Noise Reduction. Otvori Phone, stisni Menu i otvori Call Settings i makni kvačicu s Voice Enhancement ako je stavljena.
Hvala.No probao sam to,ali efekt je ostao isti.Čim onaj s druge strane stane govoriti,zvuk utrne do kraja.Kao da je ugašen tel.I onda kad nešto prozbori opet se pali.Sve bi to bilo ok,da u tišim razgovorima ne gubim dijelove riječi.
Kad netko u tihoj sobi kaže "da"..ti zapravo čuješ "a".Jer mu treba neko vrijeme da upali slušalicu i pusti ton.
To sam sretao na nekim modelima LG-a,i HTC-a i na Samsungu Wave.
Pozdrav, imam jedno pitanje, planiram sutra možda uzeti mobitel prek oglasa, kupljen u vipu, znači zaključan i brendiran. Pošto meni treba otključan na sve mreže.., to sam videl ranije tu na forumu da ima kodova za 2$ na eBayu tak da to nije problem. A dal se ja kak mogu rješiti toga kaj je mobitel brendirani? Tj. koji je najlakši način da maknem sve te vipove gluposti? Ljudi koji su kupili mob u vipu?
Zadnji uredio gecvz : 19-05-2014 u 13:31
Root pa brisanje aplikacija, ili preflashati sa čistim fwom.
A KitKat na LG2? http://www.mobil.hr/novosti/lg/lg-g2...it-kat-om-6353
Meni je KitKat na njemu super, brzo radi, auto osvjetljenje savršeno, baterija odlična... neznam zašto bi netko bio na JBu.
LG G3 Keyboard - Flashable Zip (za g2 KK)
Za one koji nemaju custom recovery sastavim sutra installer pa postam i ovdje ako uopce ima zivih i zainteresiranih.
Evo i apk za one koji nemaju custom recovery. Testirano radi na g2, nexus, xperia, itd itd..
LG G3 apk installer - za rootane
Zadnji uredio bloop1 : 31-05-2014 u 17:02
a
Jel narucivao tko kljuc za lg g2 preko ebaya? Za koliko se mogu naci najjeftiniji?
- Opera user
--- COD2 expert
Ja sam narucivao,ali ne preko Ebay-a nego preko jednog site-a. Cijena je bila 1.9$ i sve je proslo u najboljem redu.
... pax in domus!!!
stvarno jeftino, to je unlock za sve mreze?? Mozes li mi molim te poslati sttanicu preko koje si kupio unlock?
Hvala
- Opera user
--- COD2 expert
www.unlockcode247.com
Otkljucan je na sve mreze
... pax in domus!!!
Ja sam radio preko http://sim-unlock.net/ isto je sve prošlo kako treba.
Ljudi imate kakvu preporuku za neki Case za ovaj mobitel..? Po mogučnosti da nije debela guma... Ovaj mi se dopada, ali je jako skupi sa poštarinom. A ostali su mi opčenito ružni jako.
Diztronic,vrhunski case.
... pax in domus!!!
Bok svima.
Napravio update na Kit Kat preko LG software tool-a i sve je ok osim sto mi stock browser sada trza kada zascrolam stranicu a prije nije???!
Pa trebalo bi sve raditi brze,zar ne?
Napravio reset na tvornicke postavke i svejedno isto. I jos je font nekakav sitan i glupav.
Imate li istih problema?
S njihove sluzbene stranice,cijena s postarinom je nekih 14$ kad ukucas code koji nije tesko pronaci na netu.
Sta se tice preporuke,ne preporucam nista osim ovog jer je bas najbolji (po mom misljenju),a imam ih 10-ak raznih ukljucujuci i Quick Window original.
... pax in domus!!!
Pogledal sam na njihovoj stranici, ali piše sold out za crni.., ako ne dobe uskoro nove budem moral nekaj drugo potražiti.
Steta. Ne znam jel se mogu negdje drugo nabaviti,ja sam svog kupio tu. Prednost je sto je gotovo neprimjetan,daje odlican grip i s prednje strane ima laganu zastitu za ekran (kad se polozi ekran na stol npr.)
Edit:
Ovako to izgleda:
![]()
Zadnji uredio shanta : 08-06-2014 u 14:46
... pax in domus!!!
meni to izgleda debelo..
http://www.androidbeat.com/2014/03/5-best-lg-g2-cases/
frend ima ovaj prvi; nekedu i fenomenalan je.. definitivno i moj izbor kad kupim g2
Zadnji uredio rak21 : 09-06-2014 u 01:11
- Opera user
--- COD2 expert
Debelo? :-)
Mozda na slici,jer sluzbeni podaci kazu: Ultra Thin & Lightweight- Only 1.44mm! & 21 Grams
A sta se Nekede tice,rade univerzali model za sve verzije LG G2,tako da dobijes case koji ima bocni otvor za antenu. Pi meni ruzno i znaci da ne stiti sve sto bi trebao.
Al uglavnom,sve su to subjektivne stvari,uzmes ono sto ti se svidja i to je to.
... pax in domus!!!
shanta; imas pravo, dosta je tanak case ali brine me poprilicno mesnati rub s prednje strane oko ekrana koji ide preduboko pa stvara probleme kod slajdanja po rubovima ekrana. Imas li problema s tim?
Takoder mi se cini da previse strsi u zrak sto je korisno kad ga stavljas ekranom prema dole ali stvarno nema potrebe da strsi toliko.
Mrzim koristenje caseova ikakvih a kad ga vec stavljam zelim da bude sto tanji jer mi mob skoro nikad nije ispao a i kad ispadne nije to neka visina da mi treba uber zastita..
Uglavnom, za sada mi se najvise svida nesto od ovog dvoje;
1. http://www.rearthusa.com/LG-G2-SLIM-Case_p_406.html
2. XGear EXO Skin Vinyl Skin for LG G2; http://www.xgearlive.com/products/android/lg/exo-skin-0 (https://www.youtube.com/watch?v=qJ72iVfnxLQ)
- Opera user
--- COD2 expert
Nema problema sa "slajdanjem", i slike ne pokazuju bas najbolje kako to u stvarnosti izgleda. (kad nemam boljih)
Uglavnom,u stvarnosti se case gotovo i ne primjeti,a taj prednji "lip" koji tebe muci je taman toliki da ekran ne udara direktno o povrsinu ako okrenes mobitel na stol.
Al glupo je to sad pokusavati docarati kad ne vidis.
Najbolje da uzmes nesto sto si vidio uzivo i sto ti se svidja.
Prvi link ti ne valja,a drugi ti je "skin",dakle nije case nego to moras lijepit na mobitel sa onim fenom.
... pax in domus!!!
Valja prvi link.. Znam da se radi o skinu.. Mozda i bolje nego ti ultraslim caseovi. Imao sam davno prije zagg invisible shield na iphoneu 3g i jednom mi je izletio iz ruke u trku, pao na asfalt i odklizao dobrih par metara. Avantura prosla bez ikakvih posljedica.
- Opera user
--- COD2 expert
Bookmarks