Najbolji antivirus za Android je tvoj mozak.
Pozdrav, trebao bih malu pomoć.
Naime vidim da ima sve više malware-a koji su štetni za androide, pa sam odlučio zaštiti svoj mob. Na internetu sam čitao malo o antivirusima za android telefone i svugdje piše drugačije, pa reko da pitam vas.
Zanima me koji je po vama najbolji antivirus za android?
Hvala.
Najbolji antivirus za Android je tvoj mozak.
Preporučam Bitdefender Mobile Security. Koristim ga i jako sam zadovoljan.
Bom Chicka WahWah
Avast: Mobile Security (besplatan)!
Vidi test 30 AV programa za Android - http://www.av-test.org/en/tests/mobi...roid/may-2013/.
Posloži ih po učinkovitosti zaštite (klik na protection 2x) i vidjet ćeš da su ispred Avasta, jedino komercijalni programi koji se plaćaju!
Tko želi pronaći će način, tko ne želi pronaći će izgovor!
Što mislite o Kaspersky antivirusu (premium verzija)
Nije da ti je post iznad tvojeg link na stranicu sa antivirusima i ocjenama istih![]()
Pa po ocjenama su najbolji Kaspersky i Avast, ali me zanimaju osobna mišljenja
Nema potrebe za AV ako skidaš samo s marketa i samo s puno downloada i dobrom ocjenom, tj. provjereno! A ako skidaš crackirane, onda skidaj od pouzdanih uploadera. Tako da ne vidim zašto bi ti trebao AV! Troši bateriju, zauzima prostor (ROM i RAM) a teško da ćeš imati neke koristi...Osim ako manijakalno skidaš sve i svašta od svuda!
Android aplikacije su u principu toliko smiješno jeftine da ako se stvarno želiš maltretirati sa crackanim verzijama, onda IMO zaslužuješ svaki malware koji te snađe.
I da, dobro kažu gore - za Android si najbolji antivirus ti sam. Sustav ti jasno pokaže koje dozvole određena aplikacija zahtijeva, ako ti se ne sviđa odustaneš i gotovo. E sad, druga stvar što to nitko ne pročita, čak ni ne pregleda...
Zadnji uredio ravilov : 23-07-2013 u 00:16
Aplikacije su jeftine, možeš ih na više uređaja, postoje i akcije pa bude znatno jeftinije...a uostalom je jednostavnije nego se gnjaviti crackiranima i misliti ima li malware. Tako da kupovina + zdrav razum su dobar antivirus!
Ma meni nije do antivirusa, već zbog "Anti-Theft" mogućnosti koju imaju.
Kod Avasta se ta opcija odnosno aplikacija instalira odvojeno od antivirusa i u potpunosti je maskirana.
Što se tiće antivirusa za mobitel, većina onih koji su danas za komp imaju i mobilnu verziju. Ovdje su besplatni antivirusni programi koji bi trebali zaštiti svaki mobitel i računalo. Neprimjetno rade u pozadini vašeg uređaja pazeći na štetočine i viruse koji vam stalno prijete sa interneta.
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:01 ----------
Ja na svom Samsungu imam AVG i nikad me nije razočarao, mobitel super radi kao i antivirusni program ...
Bookmarks