Meni je isto zanimljiv ovaj a pogotovo jer mu sad pada cijena:
http://www.wpcentral.com/deal-alert-...-available-365
Meni je isto zanimljiv ovaj a pogotovo jer mu sad pada cijena:
http://www.wpcentral.com/deal-alert-...-available-365
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Evo, i ja sam ponosni vlasnik jedne L1020.
Kupio sam je prije cca 14 dana, čisto kamere radi, jer sam imao Xperiju Z koja je u tome dosta kilava.
Međutim, čim je stigla, odmah je Z otišla u oglasnik, a ova mi je zasad prvi mobitel! Jednostavno sam oduševljen izradom, znači samim držanjem u ruci, jako glasnim zvučnikom (za razliku od šaputanja s Androida) i naravno kamerom, ali u određenim uvjetima.
Sada, kod kamere je primjetna ona "žuta tinta", ne na svim fotkama, ali na onima fotkanim u (polu)mraku. To sam riješio s Nokia Creative studio jer, kako su na jednom forumu rekli-od toga pate sve Lumije s ksenon-blicem i tome kao nema spasa. Navodno je Cyan nadogradnja trebala riješiti stvar, ali samo na novijim Lumijama (1520, Icon, 930).
Također, nije mi jasno zašto fotkanje, s balkona u sred mraka, s L1020 je gotovo nemoguće (zrnate fotke, neizoštrene), kad mi je prije godinu dana L920 radila izvanredne fotografije? Znači, pogled s balkona i nekakva makrofotka. Nije mi jasno, a čini mi se da za takve stvari ksenon samo pogoršava situaciju. To moram odgonetnuti.
Druga zamjerka je vezana za SMS, gdje i dalje Potvrda isporuke stiže kao posebna poruka, nema "kvačice" kao na Xperijama, i naravno ne postojanje autokorekcije riječi na hrvatskom jeziku pa šaljem svakakve poruke.
To su zamjerke. Ostalo je uistinu uvelike poboljšano-FB notifikacije, push Email (doduše samo Hotmail), Viber, Whatsapp... ide gotovo u istoj sekundi kao na Androidima.
Za sada, manje-više prezadovoljan! Nokia je ipak Nokia!
EDIT-jel bolje koristiti samo Kameru ili Nokia kameru? Do sada mi je bolje rezultate davala Kamera, osim toga snimljenu fotku vidim kada povučem prstom s lijeva na desno. Nokia kamera mi se čini dosta kompliciranijom sa svim onim krugovima za podešavanja, a i kvaliteta fotki nije baš nešto.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks