Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bome dobro ste razvili temu. Ja se tu nebih previše uzbuđivao. Mnogi napadaju kameru na krivom OS-u. Nebih se složio. Pa ljudi moji svoju omniu 7 koristim već 2 godine i dva mjeseca i kao primarni mobitel i fotić služi predobro. Po meni ovo nije neka bum najava jer već i lumie 920/925/928 imaju sve skoro isto. Ajd sad su upakirali opet sve u taj 1020 i nesumnjivo dobar uređaj koji će mnogima pružiti lijepe godine (dok radi, jel). Sad je tu jedino u našoj psihi da mora biti još bolji nego što jest. Za neke operatere u Europi je najavljena i verzija od 64 GB. Nokia po meni je puno napravila za windows phone i opet dosta poboljšala prodajne rezultate. Trude se natrpati market sa što više boljih igara (iako će dugo kaskati za iOS ili android). Al opet se ima. Na kraju krajeva što sad stvarno mora biti prioritet mobitel igrača konzola? Imate PS Vita i brdo igara od PSP na netu i sad novih i ps vita i biti će sve više toga a većinu u životu i ne stigne se odigrat. Kažete cijena? Početna jest velika ali me iznenadilo u njemačkoj prodajna cijena lumie 920 za 279 eura koja je isto početna bila oko 500. Past će ljudi i cijena. Nabavit će ga se dogodine, za dvije...gdje se žurimo! Prije smo godinama živjeli s kantama od uređaja i preživjeli, živjet ćemo i dalje a sve osnovne funkcije i aplikacije windows OS pruža da dovoljno ostane se u kontaktu sa svijetom. Meni je drago da je ovaj uređaj za WP8 izašao. Zna Nokia da nije lako ni u android svijetu među mnogima. Sony isto kaska sigurnije i koncentrirano na android. I znam da će sada "Honami" dati mnoga očekivanja kao najavljivani cyber-shot koja se traži jer su toga sami svjesni da i oni moraju staru slavu obnoviti. Zato po pitanju dobrih kamera nude se 808 PureWiew Symbian, lumia 1020 wp8 i honami android. Ima izbora i drago mi da je tako. WP8 nesumnjivo će biti treći OS što je dobro a vrlo lako bi se i iphoneu mogao približavati.
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

2. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nokia Lumia 625 - info
    By akoj in forum Nokia
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 11-09-2014, 12:44
  2. Nokia Lumia 925 - najava, info
    By maher22 in forum Nokia
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 03-05-2014, 20:54