Cijena ?
Izgleda da je HG Spot napravio prvi hrvatski smartphone.
Slika preuzeta sa dnevnik.hr
Specifikacije:
Po meni, najveće mane su mu niska rezolucija i nedostatak 3G-a. Baterija bi trebala biti dobra, 1600 mAh i dobiju se dvije u paketu. Cijena 499kn.
- Forcebook UltraPhone 40
- 4'' HVGA 320x480 piksela
- 1GHz procesor Spreadtrum 6820
- 512 MB RAM-a
- 2MP stražnja kamera, 0,3MP prednja kamera
- dual SIM
- 256 MB memorije, proširivo SD cardom
- WiFi 802.11 b/g
- Android 4.0 (podržava Google Play!)
- baterija 1600 mAh (s identičnom rezervnom baterijom)
- boja bijela
Više na: http://www.poslovni.hr/hrvatska/hg-s...rtphone-246678
Zadnji uredio .andro. : 10-07-2013 u 12:51
Cijena ?
Zaboravio sam napisati jer piše na slici.. 499kn
Da hrvatski, pa nemoj biti naivan, obican genericki kinez samo naljepljeno Forcebook na njega.Onaj drugi, jaci model je http://www.pandawill.com/y8750-smart...te-p71920.html
Tko rano rani, zajebo je pjetla
da znam da ista valja ja bih ga odmah narucio,ali me sve podsjeca kao da je to jedna od losih kopija galaxya s 3 koje se jeftino daju na njuskalu...steta mi je bas da ga kupim pa da mi rikne..
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
to bi bilo bacanje novaca
ali me primamljuje veliki ekran i 1ghz procesor![]()
Kazu da su ulozili milijun u razvoj...a po svemu je ovo tipicna dual SIM kineska kopija Samsunga.No, barem nisu cijenu postavili na nerealan nivo.
Dam ruku u vatru da su svejedno uzeli poticaj od države za "razvoj".
rado bi čuo na što su potrošili toliko novaca, ali to vjerojatno nikad neće biti objavljeno. tj. što su to istraživali i razvijali jer koliko sam skužio po karakteristikama i dizajnu nisu ništa novo napravili (osim stavili logo)
Vrlo jednostavno, 300 tisuća meni za ideju, 300 tisuća tebi jer si mi odobrio sredstva, 300 tisuća Kinezu da to sve napravi i 100 tisuća za putne i sitne troškove.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To uopće nije loše , sada i "sirotinja" može kupiti novi "pametan" telefon s dvije kartice i rezervnom baterijom , bez "vezanja" pretplatom na dvije godine ...
Dobro je i za budale koji su prije nosili dva telefona u džepu , da već jednom prijeđu na dual SIM mobitel , ako baš trebaju dva broja ... (privatni+službeni) .
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Mogli su i prije, takvih uredjaja imamo na trzistu dosta dugo, razne kopije velikih brandova na Androidu.
A ovi su barem mogli promijeniti brand, Forcebook je bio nekoc za notebook serije...
Za 500kn sasvim solidan uređaj![]()
ni 3g nema...![]()
gdje ga mogu narucit seka bi kupila a nema ga na hg spot stranici
moze li mi neko reci koji firmware ide u njega imam jedan mrtav...Hvala
Pitaj HGspot, sumnjam da buš nekaj našao ..... eventualno po serijskom broju probaj guglat
makar mi se čini da je to gubljenje vremena
Rekao bi da može od hrpe tih sličnih kineza soft gore.
Probo sam par njih ali neide soft... prodje ali mi displej ili je bijel ili neupali....treba mi tocna oznaka firmware ili modela..
moze li neko iscitati firmware iz ultraphone 40...Hvala
Zadnji uredio migamiga : 16-08-2014 u 09:47
Bookmarks