Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Nisu gluposti. Nisam rekao da je Tele2 loš, nego najlošiji kod nas. Razlika. HT i Vip su kvalitetniji od Tele2, samim tim Tele2 je najlošiji u HR. Možda sam mogao reći da je treći po kvaliteti (od 3 operatera), ali eto izrazio sam se onako pa si me ti pogrešno shvatio

Nope, ništa na nacionalnoj osnovi, sorry ako si pomislio tako. Nisam uspoređivao osobe nego kvalitetu mobilnih operatera, a pošto je ovdje preko 95% korisnika iz HR rekao sam naši i vaši
    Nismo napredniji? Tješi se Ajde samo za početak usporedi LTE i DC-HSPA pokrivenost Vip HR i Vip RS, HR telekoma i MTSa, zatim možeš usporediti i brzine prijenosa podataka, onda kao šlag na tortu usoredi cijene usluga u prepaidu i postpaidu i što se sve dobije u tarifama pa mi reci i tko je jeftiniji HR ili RS operateri...

Edit:

Ajd nemoj u patetiku, pliz. Ako ti raspravu o HR i RS operaterima pokušavaš svesti na raspravu na nacionalnoj osnovi i nenapadnut se braniti, onda nemamo o čemu pričati.
    Ti znas da sada Tele2 koristi 3G od HT?Znaci tamo gdje nema signala od Tele2 koristis signal od HT.Uglavnom trenuto je Tele2 najbolja i najjeftinija mreza.Signalom je pokriven vrhunski,a ja za 35 kuna mjesecno dobijem 3GB interneta i 1000 minuta prema svima plus uspostavu poziva ( koju ubijem kupujuci bon putem interneta pa na racun toga dobijem dodatne kune koje trosim za uspostavu poziva )
    Isto tako kod Tele2 bi trebao uskoro krenuti LTE ( trenutno je u fazi testiranja kod poslovnih korisnika )
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ti znas da sada Tele2 koristi 3G od HT?Znaci tamo gdje nema signala od Tele2 koristis signal od HT.Uglavnom trenuto je Tele2 najbolja i najjeftinija mreza.Signalom je pokriven vrhunski,a ja za 35 kuna mjesecno dobijem 3GB interneta i 1000 minuta prema svima plus uspostavu poziva ( koju ubijem kupujuci bon putem interneta pa na racun toga dobijem dodatne kune koje trosim za uspostavu poziva )
    Isto tako kod Tele2 bi trebao uskoro krenuti LTE ( trenutno je u fazi testiranja kod poslovnih korisnika )
    Da, znam da koriste HT 3G signal, ali usporedi molim te brzine Simpe i Tele2 na HT signalu pa mi reci tko ima veću brzinu. Možeš slobodno hvaliti Tele2 za cijene, ali ja cijene nisam spomenuo, već kvalitetu Da je Tele2 najbolja mreža sa pingom od 120ms na DC-HSPA mreži.... teško. Ne nasjedam na marketing, nego vjerujem onome što testiram iz prve ruke.

Sretno im sa 4G i pokrivanjem bez 800MHz. Opet će biti rupa kao i na 2G signalu. Žalili su se kako za 2G imaju samo 1800MHz pa ne mogu najbolje pokriti državu, a za koji mjesec će se žaliti jer nemaju 800MHz za pokrivanje ruralnih krajeva, a sami su si krivi.

i @yager hvala za info, nisam ni znao da je omogućen VoLTE dok nisam danas pročitao tvoj post.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Korisnička podrška na Facebooku
    By Magenta Guy in forum T - Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-01-2012, 16:20
  2. Vipova tehnička podrška plus
    By Daruvar28 in forum A1
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-10-2011, 00:17
  3. Vip daljinska podrška
    By mobber in forum A1