= Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
Ti znas da sada Tele2 koristi 3G od HT?Znaci tamo gdje nema signala od Tele2 koristis signal od HT.Uglavnom trenuto je Tele2 najbolja i najjeftinija mreza.Signalom je pokriven vrhunski,a ja za 35 kuna mjesecno dobijem 3GB interneta i 1000 minuta prema svima plus uspostavu poziva ( koju ubijem kupujuci bon putem interneta pa na racun toga dobijem dodatne kune koje trosim za uspostavu poziva )
Isto tako kod Tele2 bi trebao uskoro krenuti LTE ( trenutno je u fazi testiranja kod poslovnih korisnika )
Da, znam da koriste HT 3G signal, ali usporedi molim te brzine Simpe i Tele2 na HT signalu pa mi reci tko ima veću brzinu. Možeš slobodno hvaliti Tele2 za cijene, ali ja cijene nisam spomenuo, već kvalitetu Da je Tele2 najbolja mreža sa pingom od 120ms na DC-HSPA mreži.... teško. Ne nasjedam na marketing, nego vjerujem onome što testiram iz prve ruke.

Sretno im sa 4G i pokrivanjem bez 800MHz. Opet će biti rupa kao i na 2G signalu. Žalili su se kako za 2G imaju samo 1800MHz pa ne mogu najbolje pokriti državu, a za koji mjesec će se žaliti jer nemaju 800MHz za pokrivanje ruralnih krajeva, a sami su si krivi.

i @yager hvala za info, nisam ni znao da je omogućen VoLTE dok nisam danas pročitao tvoj post.