Nisu gluposti. Nisam rekao da je Tele2 loš, nego najlošiji kod nas. Razlika. HT i Vip su kvalitetniji od Tele2, samim tim Tele2 je najlošiji u HR. Možda sam mogao reći da je treći po kvaliteti (od 3 operatera), ali eto izrazio sam se onako pa si me ti pogrešno shvatio
Nope, ništa na nacionalnoj osnovi, sorry ako si pomislio tako. Nisam uspoređivao osobe nego kvalitetu mobilnih operatera, a pošto je ovdje preko 95% korisnika iz HR rekao sam naši i vaši
Nismo napredniji? Tješi seAjde samo za početak usporedi LTE i DC-HSPA pokrivenost Vip HR i Vip RS, HR telekoma i MTSa, zatim možeš usporediti i brzine prijenosa podataka, onda kao šlag na tortu usoredi cijene usluga u prepaidu i postpaidu i što se sve dobije u tarifama pa mi reci i tko je jeftiniji HR ili RS operateri...
Edit:
Ajd nemoj u patetiku, pliz. Ako ti raspravu o HR i RS operaterima pokušavaš svesti na raspravu na nacionalnoj osnovi i nenapadnut se braniti, onda nemamo o čemu pričati.Mogu ti reći da vas u srbiji ima mnogo više i nikom ne fali dlaka sa glave i svi su lepo primljeni,i nema takvih provokatora kao što si ti,koji provociraju samo zato što sam iz Srbije.Ja ljude cenim poonome kakvi su kao ljudi,a ne po onemo šta su po nacionalnosti,kao ti što gledaš.Možeš i ti da dodješ na Dunavda malo propereš tvoja "jajca" ao hoćeš,nemam ništa protiv.
Izvinjavam se pristojnima sa ovog foruma na off-u.

Ajde samo za početak usporedi LTE i DC-HSPA pokrivenost Vip HR i Vip RS, HR telekoma i MTSa, zatim možeš usporediti i brzine prijenosa podataka, onda kao šlag na tortu usoredi cijene usluga u prepaidu i postpaidu i što se sve dobije u tarifama pa mi reci i tko je jeftiniji HR ili RS operateri...

Bookmarks