Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Xiaomi 15T Pro
    Operater
    Globaltel,A1,Bonbon
    Bodovi
    14.479
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.479, Nivo: 29
    Bodovi: 14.479, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Kao što kažeš LTE i VoLTE nije isto, jer operater mora zasebno omogućiti tu uslugu, a i telefon mora podržavati VoLTE.

Opet naši operateri su miljama daleko od srbijanskih. Odem za RS jednom u godini na par dana i surfanje na MTS mreži je koma. Pucanje veze svakih par minuta na 3G mreži i sveukupna kvaliteta usluge nekoliko razina ispod našeg najlošijeg Tele2.

Njihov telenor je kao ekvivalent našem Vipu koji reklamira kvalitetnu uslugu, ali uz višu cijenu od konkurencije. Do nedavno su 3G internet za prepaid korisnike imali limitiran na 3.6Mbps :rofl: eto sad imaju limitiran na 21Mbps. U samu kvalitetu mreže nisam upućen jer mi cijene nisu pasale da bih se odlučio za njihovu karticu tamo.

Ovo "pametovanje" bi mi bilo isto kada bi sada mi otišli na švedski forum i pisali što i kako bi trebalo biti, a oni znatno napredniji od nas.
    Jel ovo nešto na nacionalnoj osnovi? Pa i na našim forumima ima "vaših" pa ih nigde nisam ovako prozivao. Nismo isti.

P.S. I niste nešto mnogo napredniji od nas,a ni od nekih drugih,zato se spusti malo na zemlju i nepotcenjuj druge s'obzirom kakvo je stanje kod vas,mislim na mobilnu telefoniju.

Mogu ti reći da vas u srbiji ima mnogo više i nikom ne fali dlaka sa glave i svi su lepo primljeni,i nema takvih provokatora kao što si ti,koji provociraju samo zato što sam iz Srbije.Ja ljude cenim poonome kakvi su kao ljudi,a ne po onemo šta su po nacionalnosti,kao ti što gledaš.Možeš i ti da dodješ na Dunavda malo propereš tvoja "jajca" ao hoćeš,nemam ništa protiv.

Izvinjavam se pristojnima sa ovog foruma na off-u.
    Zadnji uredio NorthGate : 14-01-2016 u 16:13

Slične teme

1. Korisnička podrška na Facebooku
    By Magenta Guy in forum T - Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-01-2012, 16:20
  2. Vipova tehnička podrška plus
    By Daruvar28 in forum A1
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-10-2011, 00:17
  3. Vip daljinska podrška
    By mobber in forum A1