= Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
Ma tražio sam Samsung ativ S, pa ga oni trenutno imaju najjeftinije sa tom skupom dostavom 239€ + 32€;dostava + 6€;paypal (uzeo bi ga bratu a i mene je zainteresirao za 2050,00kn .... ovo ostalo je skupo (6€ za paypal dodatno) ali ako nista drugo imas ispod cijene "Preisverlauf" pa možeš lagano pogledat kretanje cijena tj. da li je bila postignuta najmanja (primjer:http://www.computeruniverse.net/pric...=popup&deutsch)
....najviše što mene muci tj. dvoumim se da pričekam, dok se to sve ne pokrene (prilagodba poznatijih web shopova - amazon, expansys itd. u svezi dostave) jer mene najvise zanimaju blackberry z10 i q10 ali za sad su mi preskupi (nisam nigdje uspio naci z10 jeftinije od 439€ (q10 u kategoriji s4 ... tko je tu lud ... no to je vec za drugu temu)
Mislim da će to sve skupa ići na bolje kako se webshopovi budu prilagođavali Hrvatskoj kao novoj članici, jer koliko god da smo malo tržište, ipak smo tržište. Nakon edigitala koji je Mađarsko-Švicarski webshop, otvorio se i jedan Njemački, Conrad

Trenutno mu je ponuda nikakva jer su tek otvorili, ali vjerujem da će ići na bolje... Pogledao sam malo Njemačku inačicu i definitivno nisu za baciti. Vjerujem da će većinu stvari iz Njemačkog webshopa ponuditi i na našem tržištu.

I da, kad kažem kako mislim da će to ići na bolje prvenstveno mislim na to da će napokon shvatiti da smo EU i da nećemo plačati dostavu 40+ € nego ćemo plačati kao i ostatak EU, ne više od 15€.