Jednostavno, neka svih tvojih 40 prijatelja isto odigra nagradnu igru i imaš velike šanse da osvojiš mobitel! Kako su ti oni STVARNI prijatelji onda im neće biti problem odigrati
Čisto da te razuvjerim od mišljena da moraš imati 500 prijatelja da bi dobio nagradu - nedavno je završila jedna nagradna igra od jednog našeg mobilnog operatera (kojeg neću navoditi) i prva osoba je imala četrdesetak ljudi koji su glasali za nju.
Ni ja nisam ljubitelj lajkanja bezveze, ali ako za to dobijem mobitel onda mi se to definitvno sviđa pa ću i lajkat!
Imali smo na mobilu nagradnih igara i s lajkanjem i bez lajkanja, s mnogo raznih nagrada i načina igranja tako da budi bez brige - ako ti se ova nagradna ne sviđa biti će ih još. Nema potrebe za ovako žestokim komentarima.
Ako imaš ideju za kvalitetniji natječaj i neki prijedlog kako bi se trebala organizirati nagradna igra molio bi te da predložiš - samo nemoj očekivati auto za to što potrošiš 10 sekundi na nagradnu igru, nije ovo loto.
Nagrade u ovom kvizu su odlične i žao mi je što ja ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri, ali zato puno sreće svima!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks