Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    Kako da ja npr. koji imam cca. 40 prijatelja, ali STVARNIH prijatelja, osvojim nagradu,ili netko od mojih prijatelja koji također imaju toliko ljudi, jer nisu od onih koji se "sprijateljuju" s prijateljevim prijateljem te njegovim prijateljem te onim koji ima isti auto kao on/ona te isti mobitel kao on/ona,i naravno - istog psa i mačku te papigu.
    Jednostavno, neka svih tvojih 40 prijatelja isto odigra nagradnu igru i imaš velike šanse da osvojiš mobitel! Kako su ti oni STVARNI prijatelji onda im neće biti problem odigrati

Čisto da te razuvjerim od mišljena da moraš imati 500 prijatelja da bi dobio nagradu - nedavno je završila jedna nagradna igra od jednog našeg mobilnog operatera (kojeg neću navoditi ) i prva osoba je imala četrdesetak ljudi koji su glasali za nju.

Ni ja nisam ljubitelj lajkanja bezveze, ali ako za to dobijem mobitel onda mi se to definitvno sviđa pa ću i lajkat!

Imali smo na mobilu nagradnih igara i s lajkanjem i bez lajkanja, s mnogo raznih nagrada i načina igranja tako da budi bez brige - ako ti se ova nagradna ne sviđa biti će ih još. Nema potrebe za ovako žestokim komentarima.

Ako imaš ideju za kvalitetniji natječaj i neki prijedlog kako bi se trebala organizirati nagradna igra molio bi te da predložiš - samo nemoj očekivati auto za to što potrošiš 10 sekundi na nagradnu igru, nije ovo loto.

Nagrade u ovom kvizu su odlične i žao mi je što ja ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri, ali zato puno sreće svima!

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao joker Pregledaj post
    J
    Ako imaš ideju za kvalitetniji natječaj i neki prijedlog kako bi se trebala organizirati nagradna igra molio bi te da predložiš - samo nemoj očekivati auto za to što potrošiš 10 sekundi na nagradnu igru, nije ovo loto.

Nagrade u ovom kvizu su odlične i žao mi je što ja ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri, ali zato puno sreće svima!
    Na pcexpert forumu ima svaki mjesec-par mjeseci giveaway. Postavi se par pitanja (nisu uvijek ni lagana), informacije se traze na stranicama proizvodaca nagrade,a dobitnici se izvlace sa na stranici random.org. Mislim da je to posteno, jer tako svi mogu dobiti mogucnost osvojiti nagradnu, a ne samo oni sa 200-300 "prijatelja"
    iPhone 5s 16 GB

3. 'Hvala' kažu:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Alcatel OT-806 Touch screen
    By lulix in forum Alcatel
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-04-2012, 09:09
  2. Alcatel OT-606 One Touch CHAT
    By Vepar in forum Alcatel
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-02-2010, 19:57