Nisi napisao gdje i kako "hvataš" satelite !
Na stolu u kući , prikopčan na USB kabel s računalom , neće sigurno ! Pokušaj izaći van "napolje" ... (znam da to znaš ali ...)
![]()
Nisi napisao gdje i kako "hvataš" satelite !
Na stolu u kući , prikopčan na USB kabel s računalom , neće sigurno ! Pokušaj izaći van "napolje" ... (znam da to znaš ali ...)
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
isto mi se hvata kako god da uradim...izadjem napolje i popijem natenane kaficu cekajuci da uhvati signal,al neide.
probao sa tri razlicita iGO sw-a,pa neznam vise sta da radim,inace da kazem da nemogu se zakaciti sa aparatom na kompjuter ne nalazi drajvere.
da ne pisem novi post,editiracu ovaj buduci da je zadji...
malo sam hteo experimentisati sa total comanderom cecmd.exe ubacio na sd karticu i pristupio u samoj navigaciji,jer nisam drugacije mogao zato sto mi je nije win7 prepoznavao nikako,nije mogao naci drivere za aparat...i sada kako sam usao sa total comanderom u aparat ja sam cackao i dosao do stavki gde pise Explorer,GPS1,GPS2....MAS storage...ja eto kliknuo na na explorer i pokrenuo reboot i sada se pali navigacija al samo stoji na logo i neide dalje...znam da sam cackao mecku za p.... al eto zahebo se i sad ako ima neko raspolozan da pomogne ako ikako ima pomoci...citao sam po netu i nasao slicnih tema pa cu postaviti link eto da se koliko toliko zna problematikaako mene niste razumeli u potpunosti...inace isto slucaj je samnom bilo kao na ovom linku
http://forum.pocketnavigation.de/for...aupt/?bbecb7c2
Zadnji uredio atilla-np : 28-06-2013 u 23:09
Bookmarks